KLG EuropeKLG Europe
menu

Internationale logistieke dienstverlening. KLG Europe staat voor u klaar!

KLG Europe is meer dan alleen transport. Met 15 vestigingen in 4 landen kunnen wij het transport van uw goederen internationaal verzorgen, maar ook de douaneafhandeling, packaging en complete order picking. Zo nemen wij het grootste deel van het werk uit uw handen. Wij zijn uw betrouwbare partner in internationale logistieke dienstverlening.

Internationale transportmogelijkheden

KLG Europe biedt alle mogelijkheden om uw goederen van A naar B te brengen. Zo bieden wij verschillende oplossingen om uw goederen snel binnen Europa te kunnen vervoeren, bijvoorbeeld naar Frankrijk of Roemenië. In sommige Europese landen komen onze trucks zelfs meerdere keren per dag. 

Daarnaast zijn er internationale transportmogelijkheden van en naar China. KLG Europe biedt dus niet uitsluitend internationale logistieke diensten aan in Europa, maar biedt internationale logistieke diensten wereldwijdt aan op drie verschillende manieren:

Internationaal wegtransport

KLG Europe verzorgt internationaal wegtransport naar alle Europese bestemmingen. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een betrouwbaar partnernetwerk zijn wij altijd in de buurt. Onze trucks rijden dagelijks naar vrijwel alle Europese landen, soms zelfs vaker per dag.

Bij ons stopt het niet bij het verzorgen van uw internationale wegtransport. Wij gaan nog veel verder met de Value Added Logistics services die wij in meedere warehouses in Europa en in de wereld aanbieden. Uw complete supply chain kan door ons verzorgd worden zoals orderpicking, sorteren, verpakken, assembleren, labelen en opslag van uw goederen. Ook de complete retouren, douanceafhandeling en in- en uitklaringen kunnen door ons efficiënt en nauwkeurig uitgevoerd worden.

Internationaal luchttransport

Internationaal luchttransport geregeld van opslag tot aflevering aan de geadresseerde. Dankzij de kortere transitietijden en de snelle afhandeling van de vracht komen uw goederen snel op de plek van bestemming aan.

Onze locaties voor internationaal luchttransport zijn altijd in de buurt. Zo hebben wij strategisch erg gunstige locaties in Noordwest-Europa bij Schiphol in amsterdam en in Zuidoost-Europa bij luchthaven Henri Coanda in Boekarest. Waar uw vracht ook naartoe moet, wij zorgen dat deze aankomt op de plek van bestemming met de juiste papieren, waar ook ter wereld. Uw internationaal luchttransport is bij ons in de juiste handen.

Internationaal zeetransport

Internationaal zeetransport is uitermate geschikt om zwaardere en grotere ladingen over lange afstanden te vervoeren. Het is relatief milieuvriendelijk en zeer veilig.

We hebben eigen KLG vestigingen in de diepzeehavens Rotterdam (Noordzee), Constanta (Zwarte Zee) en diverse in China zoals in Shanghai, Shenzhen, Xiamen and Qingdao (Oost-Chinese Zee). Daarnaast werken we samen met een netwerk van betrouwbare partners uit het WCA-netwerk over de hele wereld. Door onze eigen vestigingen en ons uitgebreide partnernetwerk kunnen wij uw vracht via internaitonaal zeetransport wereldwijd vervoeren.

Internationale logistieke dienstverlening
KLG Europe staat voor u klaar!
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.