KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Internationale logistieke dienstverlening.

KLG Europe staat voor u klaar!

KLG Europe biedt alle mogelijkheden om uw goederen van A naar B te brengen. Zo bieden wij verschillende oplossingen om uw goederen snel binnen Europa te kunnen vervoeren, bijvoorbeeld naar Frankrijk of Roemenië. In sommige Europese landen komen onze trucks zelfs meerdere keren per dag. Daarnaast zijn er internationale transportmogelijkheden van en naar China.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Wegtransport Luchttransport Zeetransport Wereldwijde levering Waarom KLG Europe?

Transport mogelijkheden

KLG Europe biedt dus niet uitsluitend internationale logistieke diensten aan in Europa, maar biedt internationale logistieke diensten wereldwijdt aan op drie verschillende manieren:

Internationaal wegtransport

KLG Europe verzorgt internationaal wegtransport naar alle Europese bestemmingen. Met een betrouwbaar partnernetwerk zijn wij altijd in de buurt. Onze trucks rijden dagelijks naar vrijwel alle Europese landen, soms zelfs vaker per dag. Bij ons stopt het niet bij het verzorgen van uw internationale wegtransport. Wij gaan nog veel verder met de Value Added Logistics services die wij in meerdere warehouses in Europa en in de wereld aanbieden. Uw complete supply chain kan door ons verzorgd worden zoals orderpicking, sorteren, verpakken, assembleren, labelen en opslag van uw goederen. Ook de complete retouren, douanceafhandeling en in- en uitklaringen kunnen door ons efficiënt en nauwkeurig uitgevoerd worden.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Internationaal luchttransport

Internationaal luchttransport geregeld van opslag tot aflevering aan de geadresseerde. Dankzij de kortere transitietijden en de snelle afhandeling van de vracht komen uw goederen snel op de plek van bestemming aan.

Onze locaties voor internationaal luchttransport zijn altijd in de buurt. Zo hebben wij strategisch erg gunstige locaties in Noordwest-Europa bij Schiphol in amsterdam en in Zuidoost-Europa bij luchthaven Henri Coanda in Boekarest. Waar uw vracht ook naartoe moet, wij zorgen dat deze aankomt op de plek van bestemming met de juiste papieren, waar ook ter wereld. Uw internationaal luchttransport is bij ons in de juiste handen.

Internationaal zeetransport

Internationaal zeetransport is uitermate geschikt om zwaardere en grotere ladingen over lange afstanden te vervoeren. Het is relatief milieuvriendelijk en zeer veilig. We hebben eigen KLG-vestigingen in de diepzeehavens Rotterdam (Noordzee), Constanta (Zwarte Zee) en diverse in China zoals in Shanghai, Shenzhen, Xiamen and Qingdao (Oost-Chinese Zee). Daarnaast werken we samen met een netwerk van betrouwbare partners uit het WCA-netwerk over de hele wereld. Door onze eigen vestigingen en ons uitgebreide partnernetwerk kunnen wij uw vracht via internaitonaal zeetransport wereldwijd vervoeren.

Wereldwijde levering

Dagelijks rijdt, vliegt en vaart KLG met leveringen door geheel Europa. Logistieke processen veiliger, efficiënter, sneller en gemakkelijker maken: dat is ons doel. Door samenwerkingen met meer dan 40 landen is er voor elke klant een oplossing. Neem een kijkje in ons service center, waar alle mogelijke eindbestemmingen te vinden zijn.

Waarom KLG Europe?

Bij KLG Europe kiezen we voor continuïteit en stabiliteit. Betrouwbaarheid, aandacht en grenzeloze oplossingen op lange termijn, dat is wat we u kunnen bieden. Samen met u doen we het graag iedere dag een beetje beter. Voor iedere klant is er een oplossing, neem dus direct contact op!

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners