KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Logistieke dienstverlener Nederland

Onze logistieke dienstverlening speelt een cruciale rol in het beheer van het supply chain proces, door ervoor te zorgen dat de juiste goederen op het juiste moment en de juiste plaats worden geleverd, in de gewenste hoeveelheden en tegen minimale kosten. Wij zorgen voor een efficiënte en soepel lopende supply chain door het plannen en coördineren van uw goederenstromen. Onze moderne opslagfaciliteiten bevinden zich op strategische locaties in Europa, waar we een breed scala aan logistieke oplossingen bieden, waaronder voorraadbeheer, orderverwerking, verpakken, herpakken en labelen.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Logistieke dienstverlening Ontzorging Opslag & verzending Geïnteresseerd?

Logistieke dienstverlener vanuit Nederland

KLG gespecialiseerd in internationaal transport en biedt slimme logistieke oplossingen. Als logistieke dienstverlener hebben wij een dekkend Europees distributienetwerk, bieden we betrouwbaar wereldwijd transport en kunnen we uw supply chain optimaliseren door logistieke ondersteuning. In onze customer zone kunt u meer lezen over onze transportmogelijkheden per land. Hier kunt u per land vinden: 

 • de vertrekdagen; 
 • de transittijden; 
 • de belangrijke locaties; 
 • de mogelijkheden voor uw zendingen.

Logistieke dienstverlening: per weg, spoor, zee en lucht

Grenzeloos transport over de weg, door de lucht, over zee en via spoor. Dat is KLG. Wij zijn uw logistieke dienstverlener om naar en vanuit nederland naar en vanaf alle continenten uw transport te vervoeren. Van deur tot deur als u dat wenst! We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland en in Constanta en Boekarest in Roemenië. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Ontzorging van uw logistieke diensten in én buiten Nederland

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG Europe kan als logistieke dienstverlener in Nederland helpen. Wij ontzorgen u en zorgen voor een hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst. 

 • Moderne en veilige warehouses op strategische locaties.
 • Verbetering van uw supply chain 
 • Ondersteuning middels de nieuwste technologieën.
 • Altijd op de hoogte over de status van uw zending

Opslag en verzending logistieke dienstverlener nederland

Van tijdelijke opslag tot spoedzendingen: wij kunnen u helpen. Heeft u goederen die niet meteen op transport moeten? Dan kunnen wij uw goederen tijdelijk opslaan in een van onze moderne (bonded) warehouses die voorzien zijn van de hoogste eisen op gebied van kwaliteit en veiligheid. En met onze spoedtransport dienst worden uw goederen met hoge prioriteit binnen 24-48 uur in Europa bezorgd en tegelijk indien nodig voorzien van douane afhandeling door onze eigen afdeling douane.

Bent u geïnteresseerd in een Nederlandse logistieke dienstverlener?

Dan bent u bij KLG Europe zeker aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op met een van onze productspecialisten om op maat advies te krijgen voor uw logistieke probleem.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners