KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Distributie Europa

Scherpe tarieven en snelle looptijden.

De verzorging van distributie in Europa wordt door ons op maat verzorgd. Of het nu gaat om een losse colli of om complete pallets, wij bieden u de mogelijkheden om uw zendingen gemakkelijk en snel in Europa te kunnen distribueren. Via groupage transport verzorgen wij dagelijks transport naar verschillende Europese bestemmingen. We proberen hierbij uw goederen zo efficiënt mogelijk te verzenden en letten hierbij op snelheid, tijd en milieu.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Douaneafhandeling Warehousing Value added services Engineering Uw distribiteur Meer weten?

Logistieke oplossingen rondom distributie Europa

Als full-service logistieke dienstverlener kunnen wij ook uw logistieke processen uit handen nemen en deze efficiënter, sneller en eenvoudiger inrichten voor de distributie in Europa. Een gestroomlijnde supply chain leidt tot een hogere flexibiliteit, winst en klanttevredenheid. Onze logistieke oplossingen kunnen volledig op maat gesneden worden. Hierbij kunt u onder andere denken aan de volgende mogelijkheden:

  • Douaneafhandeling
  • Warehousing
  • Value added services 
  • Engineering

Douaneafhandeling

KLG Europe verzorgt de complete douaneafhandeling voor uw goederen distributie in Europa. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten en zorgen voor de complete douaneafhandeling. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen, zoals met in- en uitklaringen, importheffing optimalisatie en bonded warehousing.

Warehousing

KLG Europe beschikt over diverse moderne warehouses door geheel Europa. Wij waarborgen een uitstekende en betrouwbare dienstverlening doordat de warehouses zijn ingericht volgens de laatste standaarden en de nieuwste technologieën. Bovendien hechten wij veel waarde aan een veilige werkomgeving en goede arbeidsomstandigheden. Door onze jarenlange ervaring met diverse mooie samenwerkingen en partnerschappen hebben we een groot netwerk opgebouwd.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Value added services

Voor de distributie in Europa voeren wij in deze warehouses diverse ‘value added services’ uit zoals order picking, inpakken, verpakken, herpakken, labeling en assemblage. Dit kan zowel geautomatiseerd als met de hand uitgevoerd worden. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij zelfs de facturering naar uw klanten en retournering verzorgen. Benieuwd wat er mogelijk is in uw situatie? Laat u dan vrijblijvend adviseren door één van onze specialisten.

Engineering

Geautomatiseerde logistieke processen kunnen leiden tot aanzienlijke verbetering in de efficiëntie, productiviteit, veiligheid en kwaliteitsbeheersing. KLG Europe denkt graag met u mee hoe de inzet van nieuwe logistieke technologieën uw organisatie vooruit kan helpen.

KLG Europe uw distribiteur

KLG Europe staat bekend als specialist in de Europese distributie. Met meerdere eigen vestigingen in verschillende landen, een groot teamvan vakkundige medewerkers en een modern wagenpark met groot en modern wagenpark, zijn wij uw kundige logistieke partner voor de Europese distributie. Wij beschikken over een uitgebreid internationaal distributienetwerk waardoor wij uw zending – van één enkele pakket tot aan een volle trucklading – snel en efficiënt op iedere gewenste locatie in Europa krijgen. Zelfs in moeilijke en onverwachte omstandigheden waarborgen wij onze afgesproken transittijden.

Technologische innovatie staat hoog in het vaandel in onze organisatie. Dit leidt niet alleen tot optimaal ingerichte logistieke processen, maar geeft u als klant ook de mogelijkheid om de status van uw zending op ieder moment van de dag te raadplegen. U en uw klanten weten dan altijd waar ze aan toe zijn.

Distributie Europa: meer weten?

Bent u benieuwd wat KLG Europe voor u kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij voorzien u graag van passend advies rondom de Europese distributie.

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners