KLG Europe

Distributie Europa.

Scherpe tarieven en snelle looptijden.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Distributie Europa: Van een enkel pakket tot volle ladingen

De verzorging van distributie in Europa wordt door ons op maat verzorgd. Of het nu gaat om een enkel pakketje of om complete pallets, wij bieden u de mogelijkheden om uw zendingen gemakkelijk en snel in Europa te kunnen distribueren. Via groupage transport verzorgen wij dagelijks transport naar verschillende Europese bestemmingen. We proberen hierbij uw goederen zo efficiënt mogelijk te verzenden en letten hierbij op snelheid, tijd en milieu.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling voor uw goederen distributie in Europa. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten en zorgen voor de complete douaneafhandeling. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen, zoals met in- en uitklaringen, importheffing optimalisatie en bonded warehousing.

Logistieke oplossingen rondom distributie Europa

Als full-service logistieke dienstverlener kunnen wij ook uw logistieke processen uit handen nemen en deze efficiënter, sneller en eenvoudiger inrichten voor de distributie in Europa. Een gestroomlijnde supply chain leidt tot een hogere flexibiliteit, winst en klanttevredenheid. Onze logistieke oplossingen kunnen volledig op maat gesneden worden. Hierbij kunt u onder andere denken aan de volgende mogelijkheden:

Warehousing

Wij beschikken over diverse moderne warehouses in Nederland, Roemenië, Verenigd Koninkrijk en zelfs in China. Wij waarborgen een uitstekende en betrouwbare dienstverlening doordat de warehouses zijn ingericht volgens de laatste standaarden en de nieuwste technologieën. Bovendien hechten wij veel waarde aan een veilige werkomgeving en goede arbeidsomstandigheden.

Value added services

Voor de distributie in Europa voeren wij in deze warehouses diverse ‘value added services’ uit zoals order picking, inpakken, verpakken, herpakken, labeling en assemblage. Dit kan zowel geautomatiseerd als met de hand uitgevoerd worden. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij zelfs de facturering naar uw klanten en retournering verzorgen. Benieuwd wat er mogelijk is in uw situatie? Laat u dan vrijblijvend adviseren door een van onze specialisten.

Engineering

Geautomatiseerde logistieke processen kunnen leiden tot aanzienlijke verbetering in de efficiëntie, productiviteit, veiligheid en kwaliteitsbeheersing. KLG Europe denkt graag met u mee hoe de inzet van nieuwe logistieke technologieën uw organisatie vooruit kan helpen.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners