KLG CorporateKLG Corporate
menu

Order picking. Snel, foutloos en efficiënt.

In onze moderne, veilige en goed beveiligde warehouses verzorgen we de verwerking van uw orders. Een van onze logistieke diensten is order picking.

Een betrokken team van medewerkers zorgt ervoor dat iedere zending op de juiste manier wordt samengesteld, verpakt en verzonden. Snel en foutloos.

Technologie werkt voor u

We investeren in de laatste technologische ontwikkelingen. Onze processen zijn waar mogelijk geautomatiseerd. Bij het orderpicken maken we gebruik van scanapparatuur zoals RF scanning (intern pallet nummer, SSCC labels, EAN code en serienummers). U heeft via het warehouse-managementsysteem altijd inzicht in de status van uw orders.

Mensen maken het verschil

In onze moderne warehouses werken we met vaste teams van betrokken medewerkers. Samen zorgen we voor een optimale verwerking van uw goederen.

Meer weten over order picking?
We maken graag een afspraak met u.

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website