KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

De EK (tran)sport wedstrijden | Achtste en kwart finale

04 juli 2024

De spannende wedstrijden van de achtste finale zijn voorbij! De kwartfinale staat ons dit weekend nog te wachten. Terwijl alle voetbalfans over de hele wereld gefocust zijn op de spannende wedstrijden die nog gaan komen, blijven wij onze diensten leveren en zijn wij druk bezig met het verzorgen van transport door heel Europa.

Hieronder een overzicht van de wedstrijd uitslagen van de achtste finale:

Achtste finale:

ZwitserlandItalië >> 2-0

EngelandSlowakije >> 2-1

FrankrijkBelgië >> 1-0

RoemeniëNederland >> 0-3

DuitslandDenemarken >> 2-0

SpanjeGeorgië >> 4-1

PortugalSlovenië >> 0-0 (Penalty’s 3-0)

OostenrijkTurkije >> 1-2

 

Natuurlijk verzorgen wij ook transport naar deze landen. Ben jij benieuwd naar onze diensten en services die wij per land aanbieden? Ontdek deze nu en neem contact met ons op!

De kwartfinales beloven nog meer spanning. Op vrijdag 5 juli nemen Spanje en Duitsland het tegen elkaar op in Stuttgart, terwijl Portugal en Frankrijk elkaar zullen ontmoeten in Hamburg.

Op zaterdag 6 juli speelt Engeland tegen Zwitserland in Düsseldorf, en Nederland neemt het op tegen Turkije in Berlijn.

De kracht achter de Europese Logistieke en (Tran)Sport | KLG Europe

In de dynamische wereld van logistiek en transport onderscheiden wij ons bij KLG Europe als een toonaangevende speler die de maatstaven van dienstverlening voortdurend naar nieuwe hoogten tilt. Met een indrukwekkende geschiedenis die teruggaat tot 1918, hebben wij ons ontwikkeld tot een logistieke gigant die innovatieve oplossingen biedt voor zowel nationale als internationale markten.

Uitmuntende service, innovatieve oplossingen

Bij KLG Europe zijn we meer dan slechts een logistiek bedrijf; we zijn een betrouwbare partner die complete supply chain-oplossingen biedt. Van transport via de weg, het water, het spoor en via de lucht of een combinatie van, dus inter- of multimodaal. Maar ook container trucking en KLG trucking. En van warehousing en douaneactiviteiten tot geavanceerde IT-oplossingen, wij begrijpen de complexe behoeften van onze klanten en bieden op maat gemaakte oplossingen die efficiëntie en betrouwbaarheid garanderen.

Pan-Europees netwerk

Met strategisch gelegen vestigingen in heel Europa, bieden wij een ongeëvenaarde dekking die de grenzen van continentaal transport overstijgt. Dit uitgebreide netwerk stelt ons in staat om snel en flexibel te reageren op de veranderende behoeften van de markt. Of het nu gaat om de drukke straten van Londen, de industriële centra van Duitsland of de uitgestrekte vlaktes van Oost-Europa, wij leveren altijd op tijd en volgens afspraak.

Duurzaamheid en innovatie

In een tijdperk waarin duurzaamheid centraal staat, lopen wij voorop met groene logistieke oplossingen. Wij investeren voortdurend in milieuvriendelijke technologieën en methoden om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dit omvat het gebruik van energiezuinige voertuigen, optimalisatie van transportroutes en een sterke focus op recycling en hergebruik binnen onze magazijnen en materialen.

Technologie gedreven logistiek

Wij begrijpen dat technologie de sleutel is tot moderne logistieke dienstverlening. Met geavanceerde IT-systemen en real-time tracking software kunnen onze klanten hun zendingen in geheel Europa volgen en beheren. Deze transparantie en controle zorgen voor gemoedsrust en verhogen de efficiëntie van de supply chain.

Klantgerichtheid als kernwaarde

Ons succes is niet alleen te danken aan onze uitgebreide diensten en innovatieve oplossingen, maar ook aan onze klantgerichte benadering. Wij streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen door elke klant persoonlijke aandacht te geven en hun specifieke behoeften te begrijpen. Dit resulteert in op maat gemaakte logistieke oplossingen die de verwachtingen overtreffen.

De kracht achter uw bedrijfsvoering

Bij KLG Europe staan we synoniem voor betrouwbaarheid, innovatie en klantgerichtheid in de logistieke sector. Onze toewijding aan uitmuntende dienstverlening en voortdurende verbetering maakt ons tot een onmisbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar efficiënte en duurzame logistieke oplossingen in geheel Europa en verder. Of het nu gaat om grootschalige projecten of gespecialiseerde distributieopdrachten, wij leveren altijd de oplossing en blijven daarbij de grenzen van uw en onze logistieke mogelijkheden verleggen.

Met KLG Europe aan uw zijde bent u verzekerd van een partner die niet alleen uw logistieke uitdagingen begrijpt, maar ze ook oplost met een combinatie van ervaring, innovatie en toewijding.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners