KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

KLG Eersel verhuist naar nieuw adres

05 juli 2023

KLG Europe, een toonaangevende logistieke dienstverlener met een groot internationaal netwerk, heeft voor haar vestiging in Eersel een nieuw adres. Het moderne en nieuwe pand is gelegen op het industrieterrein de Meer, aan de Meerheide 61, 5521 DZ Eersel. Met deze verhuizing kan KLG Europe haar groeiambities verder realiseren en haar klanten nog beter van dienst zijn.

Het nieuwe pand van KLG Eersel bestaat uit een modern kantoorpand met ruimte voor ruim 150 werkplekken, een crossdock van ongeveer 10.000 m2, een werkplaats voor de eigen vrachtwagens met vijf werkstraten en een wasstraat. Daarnaast is er een groenvoorziening met een eigen bos. Het pand is voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van beveiliging, automatisering en duurzaamheid. Zo wordt er gebruik gemaakt van zonne-energie, zijn er elektrische laadmogelijkheden en een slim bewateringssysteem.

De verhuizing naar het nieuwe adres is een belangrijke mijlpaal voor KLG Eersel, dat al sinds 1918 actief is in de logistieke sector. KLG Eersel is gespecialiseerd in transport en distributie van en naar Frankrijk en andere Europese bestemmingen. Met een eigen wagenpark van 280 vrachtwagens en een team van ervaren en betrokken medewerkers, biedt KLG Eersel kwalitatieve en innovatieve logistieke oplossingen aan haar klanten.

Erik Loijen, CEO van KLG Europe, zegt over de verhuizing: “We zijn erg trots op deze stap voor onze vestiging in Eersel. Een stap die past bij onze visie om te blijven groeien en innoveren als logistieke partner. Het nieuwe pand biedt ons meer ruimte, comfort en mogelijkheden om onze dienstverlening verder te optimaliseren en te verduurzamen. We kijken ernaar uit om onze klanten en relaties te verwelkomen op ons nieuwe adres.”

KLG Europe zal op een later tijdstip een open dag organiseren om relaties, klanten, collega’s en geïnteresseerden een kijkje te laten nemen op de nieuwe vestiging. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)497 584 400 (Johan Cuijten) of info@klgeurope.com. Of bezoek de website en kom meer te weten of jouw droombaan bij KLG Europe, www.werkenbijklg.com.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners