KLG Europe

Railtransport China

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Ontdek de mogelijkheden van de Nieuwe Zijderoute

Via de Nieuwe Zijderoute, biedt KLG Europe de mogelijkheid om goederen naar China te vervoeren via railtransport. Dit is een uitstekend alternatief op het bekende luchtvracht en zeevracht. Deze nieuwe modaliteit dankt haar stijgende populariteit o.a. aan haar kortere vervoerstijden in vergelijking met zeevracht (gemiddeld 18 dagen onderweg tussen Europa en China) en lagere kosten in verhouding met luchtvracht. De uitstekende prijs/snelheid-verhouding maakt railtransport in diverse logistieke vraagstukken de geliefde middenweg om goederen vanuit China snel en goedkoop naar Europa te laten bereiken.

KLG Europe, sinds 1918 uitgegroeid tot logistieke dienstverlener van wereldformaat, zet graag haar kennis en kunde in om uw logistieke vraagstukken zo optimaal mogelijk te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact op met onze railtransport China specialisten. Zij informeren en adviseren u van harte.

Railtransport China: New Silk Way Logistics

Om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn, maken wij samen met een andere toonaangevende logistieke dienstverleners onderdeel uit de van de joint venture ‘New Silk Way Logitics’. Dankzij deze intensieve samenwerking en bundeling van specialismes, kunnen wij u een compleet pakket aanbieden van logistieke diensten (vóór, na en tijdens de route) rondom het railtransport naar en vanuit China.

Europees dekkend distributienetwerk

In Europa beschikken wij over een dekkend distributienetwerk met eigen vestigingen of bonded warehouses in vrijwel elk Europees land waardoor wij het voor- en natransport in Europa in eigen beheer hebben. Tevens staan wij direct in contact met de operators op de verschillende routes. Dit geeft ons het voordeel om snel te kunnen schakelen en de capaciteit bij te kunnen schalen. Met ons speciaal ingerichte control tower hebben we op ieder moment van de dag controle op de gehele route.

Meer weten over railtransport van en naar China?

Wat uw zending ook betreft en welke wensen u ook heeft, onze productspecialisten zoeken graag voor u de juiste oplossing rondom het goederenvervoer tussen Europa en China. Neem contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners