KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Zijderoute trein containers

Via de Nieuwe Zijde Route biedt KLG intermodaal transport van deur tot deur. KLG Europe hecht veel waarde aan transparantie en controle. De zendingen zijn geheel onder eigen beheer en door middel van de 24/7 control tower en real time monitoring zijn de zendingen continu te volgen.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
De voordelen Wat kan KLG Europe voor u betekenen?

De zijderoute per trein met containers van Europa naar China

De Zijderouteverbinding zorgt ervoor dat containers met de trein tussen Europa en China getransporteerd kunnen worden.

KLG Europe startte enkele jaren geleden samen met een andere toonaangevende logistieke partij de joint venture: New Silk Way Logistics. Deze modaliteit wint de laatste jaren enorm aan populariteit en steeds meer bedrijven kiezen voor treintransport van en naar China als alternatief voor zee- en luchtvracht.

De voordelen van de zijderoute trein containers

We zorgen ervoor de beste mogelijke logistieke oplossingen te bieden zodat u hier vóór, na en tijdens het transport geen omkijken meer heeft. Vele maten containers kunnen worden ingezet.  We beschikken over een eigen vloot van circa 150 geconditioneerde, gemodificeerde containers. Veel producten zijn niet bestand tegen de weersomstandigheden op de Nieuwe Zijde Route waardoor we er voor hebben gekozen onze containers hier volledig op aan te passen. Onze temperatuur gecontroleerde containers zijn optimaal ontwikkeld en ook nog eens zeer duurzaam! Dit door onder ander het gebruik van fossielvrije brandstof.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Wat kan KLG Europe voor u betekenen?

Wilt u meer informatie over de nieuwe zijderoute van of naar China of heeft u andere vragen? Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u terecht voor persoonlijk transport advies voor andere modaliteiten. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners