KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Intermodaal transport Nieuwe Zijderoute

KLG Europe

Door vele jaren ervaring en door goede zakenrelaties in het binnen- en buitenland kunnen wij uw vracht zonder problemen vervoeren. We snappen maar al te goed dat uw vracht waardevol is. Daarom houden we uw vracht altijd goed in de gaten, ook wanneer het de grens over is. Wilt u zelf ook u vracht graag in de gaten houden? Dat kan! Met ons track & trace systeem kunt u uw vracht zelf volgen. Bekijk ook onze andere logistieke oplossingen om meer over de voordelen bij KLG te weten te komen!

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Wat is Intermodaal transport via de Nieuwe Zijderoute?

Bij intermodaal transport worden er meerdere vervoersmiddelen gebruikt om vracht te transporteren. Het vervoeren sluit goed op elkaar aan en er wordt daarbij voor gezorgd dat het transport goed op elkaar aansluit. Zo wordt er bij aankomst van bijvoorbeeld een schip gezorgd dat de vracht meteen overgezet wordt op een vrachtwagen die uw vracht door zal transporteren. Daarbij maken we bij KLG gebruik van de volgende transportmiddelen:

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Vragen over Intermodaal transport via de Nieuwe Zijderoute

Wanneer u vragen heeft of advies wilt over intermodaal transport via de Nieuwe Zijderoute kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor andere vragen of adviezen helpen onze medewerkers u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina op onze site.

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners