KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Warehousing Nederland

Logistieke oplossingen en de beste value added services

Warehousing in Nederland: KLG Europe biedt met haar moderne warehouses tal van logistieke oplossingen en de beste value added services. Bent u op zoek naar een partner voor transport en voor warehousing in Nederland, waar u uw goederen veilig kunt onderbrengen? Wij staan voor u klaar met onze service warehousing in Nederland.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Nieuwste technologie Veiligheid Warehousing

Value added service bij warehousing Nederland

We bieden meer dan alleen opslag van uw goederen. Al tientallen jaren maken onze klanten gebruik van onze value added services. Om de supply chain van onze klanten te verbeteren kunt u naast opslag van goederen, bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld:

 • Transport
 • Packaging
 • Labeling / stickeren
 • Order picking
 • Assembleren
 • Kwaliteitscontrole
 • Voorraadbewaking
 • Reparaties
 • Douaneactiviteiten

Nieuwste technologie en de beste medewerkers

Al onze warehouses zijn voorzien van de allerlaatste technologische ontwikkelingen. Zo heeft u inzicht in de inkomende en uitgaand goederen met ons complete voorraadsyteem. Daarnaast kunt u altijd inloggen op ons Warehouse Management Systeem (WMS) om de status van uw opgeslagen goederen te bekijken. 

De huidige technologieën maken het werk een stuk inzichtelijker. Maar het blijven de mensen die de warehousing tot een succes maken. Onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en zetten graag een stapje extra om u volledig van dienst te zijn.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Veiligheid warehousing Nederland

Wij hechten ontzettend veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Of het nu gaat om warehousing in Nederland, Roemenië of andere delen in de wereld. Onze warehouses voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Wij hebben diverse certificeringen en awards op het gebied van veiligheid behaald de afgelopen jaren en zullen ons hierin blijven ontwikkelen.

Warehousing Nederland door KLG

Zoekt u een veilige plek voor de opslag van uw goederen in Nederland? Kies dan voor warehousing Nederland bij KLG Europe. Wij zorgen voor een efficiënte, veilige en snelle afhandeling van alle logistieke processen.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. En wilt u meer inzicht krijgen in het volledige logistieke proces, van transport tot de kosten van warehousing in Nederland? Vraag dan eenvoudig en vrijblijvend een prijsindicatie op of neem contact op met één van onze experts.

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners