KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Internationale zeevracht.

Naar en vanuit heel de wereld.

KLG internationale zeevracht biedt een uitgebreid dienstenpakket voor uw zeetransport. We hebben op iedere vraag een antwoord. Bij internationale zeevracht kunt denken aan warehousing, distributie, volledige- en deelcontainerladingen, gecombineerde zee- en luchttransporten en een levering inclusief deur-tot-deur vrachtzendingsdiensten. KLG regelt alle douaneformaliteiten en documentatie voor u, erg gemakkelijk dus.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Mogelijkheden voor internationale zeevracht

Naar welke bestemming u uw goederen ook wilt vervoeren, wij vinden voor u altijd de meest economische, snelle en duurzame oplossing. Als het gaat om vervoer over zee, maken we onderscheid in short sea en deep sea-transporten.

  • Short sea transport: dagelijks
    KLG heeft enorm veel bestemmingen op short sea transport. Denk bijvoorbeeld aan bestemmingen als het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Baltische State, Scandinavië, Iberisch Schiereiland, Turkije, Griekenland, Rusland en landen rond de Zwarte Zee en Middellandse Zee. Het overstappen naar andere bestemmingen is door de concentratie van vele lijndiensten op één locatie erg eenvoudig.

  • Deep sea transport: over grote oceanen
    Op een deep sea transport varen grote containerschepen met uw goederen naar continenten over de hele wereld. Met verschillende rederijen, haventerminals en vervoerders uit het WCA-netwerk hebben wij uitstekende contacten. Daarnaast zijn onze vestigingen internationaal erg strategisch gelegen, wat ervoor zorgt dat we alles nauwlettend in de gaten kunnen houden.
1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

KLG Europe. Eerlijke samenwerking, voor nu en voor later

Wij zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing. Niet alleen voor de korte, maar ook voor de lange termijn. We houden daarbij rekening met zaken als snelheid, duurzaamheid en kosten. Daarnaast zijn we een erg transparant transportbedrijf en heeft u bij ons, via ons ordertracking systeem, altijd zicht op de status van uw internationale zeevracht.

Meer informatie over KLG internationale zeevracht?

Zijn na het lezen van de webpagina nog niet al uw vragen over internationale zeevracht beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners