KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Groupage transport Griekenland

Voor ieder transport een passende oplossing

KLG Europe regelt uw FTL, LTL of groupage transport in alle delen van Griekenland. Ook leveringen in stadscentra en op de Griekse eilanden zijn mogelijk. Met behulp van onze lokale specialistische partner zorgen we ervoor dat uw goederen van ieder formaat op de gewenste locatie worden geleverd. Bent u op zoek naar een ervaren logistiek dienstverlener, met kennis en ervaring met de Griekse markt? Dan zijn wij u uw betrouwbare partner. KLG Europe de logistieke oplossing als het gaat om transport van en naar Griekenland en nog veel meer!

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Groupage Griekenland

Is uw lading kleiner dan een volledige vracht? Of bent u op zoek naar een snelle en efficiënte transportoplossing van of naar Griekenland? Kies dan voor groupage transport. Wij bieden dé logistieke oplossing om uw goederen snel, efficiënt en compleet ontzorgt naar Griekenland te transporteren. Wij hebben dagelijkse vertrekken van en naar Griekenland, waardoor uw goederen snel op de plek van bestemming komen. Meer informatie over de transportmogelijkheden en onze levertijden kunt u terugvinden in het service center. Een aantal voordelen van onze dienstverlening voor u op een rij. Wij bieden:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een kundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Korte transittijden;
 • Gegarandeerde vertrektijden;
 • Dagelijks vertrek van zowel groupage, LTL en FTL;
 • Een goede prijs-kwaliteitverhouding;
 • Transport van zowel ADR als niet ADR zendingen;
 • Track & Trace;
 • Een oplossing voor iedere uitdaging.
1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Waarom KLG Europe

KLG Europe is gespecialiseerd in zowel nationale als internationale logistieke dienstverleningen is uw betrouwbare partner als het gaat om logistiek en transport. Door ons grote, moderne wagenpark staat KLG Europe garant voor een flexibele en hoogwaardige dienstverlening. U kunt vertrouwen op stiptheid, efficiëntie en kwaliteit, dit met het oog op duurzaamheid. Van enkele pallets tot deelladingen en douane activiteiten tot warehousing en value added services. 

Wilt u meer informatie over groupage transport van en naar Griekenland of heeft u vragen andere vragen zoals over de transportkosten of wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan. KLG Europe helpt u graag verder met al uw logistieke uitdagingen!

KLG Europe, uw logistieke partner!

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners