KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Groupage Duitsland

KLG Europe uw logistiek dienstverlener

Bent u op zoek naar een ervaren logistiek dienstverlener, met kennis en ervaring van de Duitse markt? KLG Europe is gespecialiseerd in het verzorgen van transporten van en naar Duitsland. Van kleine pakketjes tot pallets, van deelladingen tot complete vrachtwagenladingen. Dankzij ons ijzersterke groupage netwerk én eigen vestigingen zijn we in staat om elk transport te verzorgen - ongeacht de omvang en volume.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
24plus logistics network Mogelijkheden

De voordelen groupage - Duitsland

Heeft u niet voldoende goederen voor een volledige lading of bent u op zoek naar een snelle transportoplossing van of naar Duitsland? Kies dan voor groupage transport van en naar Duitsland. Dit is dé oplossing om uw goederen snel, efficiënt en compleet geregeld naar Duitsland te transporteren. Naast groupage transport naar Duitsland bieden wij ook LTL (Less than truck load) of FTL (Full truck load) diensten aan. Wij verzorgen dagelijks groupage transport naar Duitsland, waardoor wij uw goederen op de plaats van bestemming kunnen leveren, met de juiste knowhow en snelheid. Kostenbesparend en wel zo duurzaam. Even de voordelen op een rijtje: 

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Kundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Korte transittijden;
 • Gegarandeerde vertrektijden;
 • Dagelijks vertrek voor groupage, LTL en FTL;
 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding;
 • Transport voor zowel ADR als niet ADR zendingen;
 • Track & Trace;
 • Een oplossing voor iedere uitdaging.
1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

24plus logistics network

KLG Europe heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd. Zo zijn ze lid en aandeelhouder van 24plus. Dit van oorsprong Duitse distributienetwerk heeft partners in Europa waarvan het grote merendeel in Duitsland. Dit transportnetwerk is opgericht in 1996 door Duitse expediteurs. Inmiddels is het uitgegroeid tot een groot partnernetwerk die samen een geïntegreerd transportnetwerk vormen met een hoge prestatiestandaard. Klanten kunnen vanuit ieder punt in Europa opdrachten uploaden in het netwerk. Met dezelfde richtlijnen, track en trace, algemene productaanbiedingen en gegarandeerde levertijden.

Benieuwd wat KLG Europe voor u kan betekenen?

KLG Europe is een wereldwijde logistiek dienstverlener die klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossingen biedt voor haar klanten. Transittijden en details over het vervoeren van uw zending richting Duitsland kunt u terug vinden in het service center

Uw zending is bij onze specialisten in goede handen! Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Of bent u op zoek naar meer informatie over de transportmogelijkheden richting Duitsland? Onze medewerkers helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op of vraag een prijsindicatie aan.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners