KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Value added logistics

Wij creëren meerwaarde voor de klant.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Engineering Douaneafhandeling Vragen?

Value added logistics; warehouses

Een van de toegevoegde waardes die wij bieden zijn de warehouses. Deze warehouses zijn op strategische locaties geplaatst in Nederland, Roemenië, Verenigd Koninkrijk en China. In de warehouses zijn de nieuwste technologieën aanwezig om onze dienstverlening voor packaging , opslag en order picking zo nauwkeurig mogelijk uit te kunnen voeren.

Value added logistics; engineering

KLG Europe is ervan overtuigd dat bij gebruik van de juiste technologieën, zorgen uithanden kunnen worden genomen bij klanten. Door geautomatiseerde processen toe te passen leveren we tijdwinst op, brengen we rust voor u en onszelf, is er sprake van een hogere veiligheid en wordt de kans op fouten kleiner. Jaarlijks investeren we flink in de ontwikkeling van nieuwe technologieën en IT-oplossingen, waardoor uw zorgen door onze value added logistics uit handen worden genomen.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Value added logistics; douaneafhandeling

Omdat we het voor klanten zo simpel mogelijk willen houden, regelen we bij KLG altijd de volledige douaneafhandeling. Dit betekend dat wij altijd voor de benodigde documenten zorgen en het papierwerk in orde maken. Daarnaast voldoet KLG aan strenge eisen die de douane stelt, waardoor er minder controles nodig zijn. Voor u als klant levert dit, naast dat het proces makkelijker wordt, ook nog eens tijdwinst op.

Vraag het aan een van onze specialisten!

Wilt u meer weten over onze value added logistics? U kunt altijd contact met ons opnemen, zodat een van onze specialisten u alle voordelen van transporteren met KLG kan uitleggen. Neem ook gerust contact op als u vragen heeft of een offerte aan wilt vragen.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners