KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Fiscale vertegenwoordiging

KLG Europe neemt uw fiscale werk uit handen!

Bent u op zoek naar fiscale vertegenwoordiging voor uw transport? Goederen importeren en exporteren kan een behoorlijke aanslag op de cashflow van de onderneming zijn en veel tijd in beslag nemen. KLG Europe neemt uw fiscale werk uit handen en zorgt dat dit correct uitgevoerd wordt.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

KLG Europe als uw algemeen fiscaal vertegenwoordiger

KLG verzorgt de fiscale vertegenwoordiging voor bedrijven buiten de EU. Bij het inklaren van de goederen dient ieder bedrijf btw af te dragen, dit kan alleen als u als importeur een Nederlandse onderneming bent en een Nederlands btw-nummer heeft.

Verlegging van de BTW

KLG treedt op als Algemeen Fiscaal Vertegenwoordiger. De Nederlandse belastingdienst verleent ons een art. 23 vergunning voor verlegging van de btw bij invoer aan niet-Nederlandse ondernemingen. We vertegenwoordigen hiermee uw bedrijf in Nederland en zijn verantwoordelijk voor alle transacties en een correcte btw-afdracht. U hoeft zelf geen vestiging in Nederland te hebben.

De voordelen van een fiscale vertegenwoordiger in Nederland

Nederland is een belangrijk doorvoerland voor goederen die van buiten de EU komen. Nederland biedt internationale bedrijven dan ook fiscaal gunstige regelingen. Uw voordelen van een fiscale vertegenwoordiger in Nederland: 

  • U hoeft uw onderneming niet (zelf) te registreren in Nederland.
  • U hoeft geen BTW administratie op te zetten en bij te houden.
  • U hoeft bij invoer niet direct BTW af te dragen, deze wordt verlegd naar de BTW aangifte van de vertegenwoordiger. Dat scheelt in uw cashflow.

Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag wat de voordelen voor uw bedrijf zijn.

Ondersteuning door KLG Europe

Handel drijven met een niet-EU-land kan complexer zijn dan handel drijven met een EU-land. Zorg dat de juiste afspraken zijn gemaakt en regelingen van toepassing zijn. Wilt u meer weten over fiscale vertegenwoordiging? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag wat de voordelen voor uw bedrijf zijn. We zijn gespecialiseerd in het vinden van de meest gunstige oplossingen voor uw bedrijf.

Meer weten over fiscale vertegenwoordiging?

Krijg advies van onze specialisten, neem contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners