KLG Europe

Douane Brexit

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

De douane na de Brexit

Na de Brexit zal er geen sprake meer zijn van vrij verkeer van goederen. Dit houdt in dat goederen die van en naar het Verenigd Koninkrijk worden getransporteerd onderhevig zullen zijn aan  douane eisen. Om u veel zorgen te besparen, zorgen wij ervoor dat uw goederen probleemloos het Verenigd Koninkrijk bereiken of verlaten. Hebt u de benodigde voorbereidingen getroffen voor het transport van uw goederen na een Brexit?  In gezamenlijk overleg komen we met de meest geschikte oplossing voor uw transport, ongeacht het soort goederen dat vervoerd moet worden.

Papierwerk door douane Brexit

De Brexit zal ervoor zorgen dat er veel meer documentatie vereist is dan voorheen nodig was. De douane na de Brexit zal het transport dus compliceren. Om het voor u gemakkelijk te maken kunnen wij ook de douane afhandeling voor u uitvoeren. Ons goed opgeleide personeel zal de uit- en invoeraangiftes zelf uitvoeren zodat u er zeker van kan zijn, alles goed geregeld is. Wilt u weten wat voor documentatie hier allemaal aan te pas kan komen? In onze handige checklist staan een aantal documenten opgesomd die voor u van toepassing kunnen zijn en u verder voorbereiden voor de douane.

Vraag naar advies over de douane Brexit

Wij nemen geen onnodig risico en bereiden ons daarom zo goed mogelijk voor op de gevolgen van de Brexit. Wilt u weten hoe u dit ook kunt doen? Neem dan contact op met ons en laat uw informeren over de douane Brexit. Onze specialisten staan u graag te woord!

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners