KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

De EK (tran)sport wedstrijden | Halve finale

09 juli 2024

De halve finales beloven een spannende strijd te worden!

Op 9 juli, om 21.00 uur zal Spanje de wedstrijd spelen tegen Frankrijk in München en op 10 juli, om 21.00 uur speelt Nederland de halve finale tegen Engeland in Dortmund.

Net zoals de teams zich voorbereiden op de wedstrijden, blijven voetbalfans gefocust op de ontwikkelingen en blijft KLG Europe zich inzetten voor het verzorgen van optimaal transport.

Bent u al bekend met onze mogelijkheden voor transport naar Spanje, Frankrijk, Nederland en Engeland? En wist u dat wij ook intermodaal transport aanbieden? Wij verzorgen transport van weg- en zee tot treintransport en luchtvracht.

Ontdek onze mogelijkheden nu en neem contact met ons op!

De Drijvende Kracht van Europese Logistiek en (Tran)Sport | KLG Europe

In de snel veranderende wereld van logistiek en transport, positioneert KLG Europe zich als een toonaangevende speler die de maatstaven van dienstverlening voortdurend naar nieuwe hoogten tilt. Met een indrukwekkend erfgoed dat teruggaat tot 1918, zijn we geëvolueerd tot een logistieke gigant die innovatieve oplossingen biedt voor zowel nationale als internationale markten.

Superieure dienstverlening, innovatieve oplossingen

Bij KLG Europe zijn we meer dan alleen een logistieke onderneming; we zijn een betrouwbare partner die volledige supply chain-oplossingen levert. Of het nu gaat om transport over de weg, water, spoor of lucht, of een combinatie daarvan, dus inter- of multimodaal. Wij bieden het aan, maar dat is niet het enige. Ook voor container trucking, KLG trucking, warehousing en douaneactiviteiten tot geavanceerde IT-oplossingen, kunt u bij ons terecht. Wij begrijpen de complexe behoeften van onze klanten en bieden op maat gemaakte oplossingen die efficiëntie en betrouwbaarheid waarborgen.

Pan-Europees Bereik

Met onze strategisch gepositioneerde vestigingen verspreid over Europa, bieden we een dekking die verder gaat dan de grenzen van het continentale transport. Dit uitgebreide netwerk stelt ons in staat om snel en flexibel in te spelen op de dynamische marktbehoeften. Of het nu de bruisende straten van Londen zijn, de industriële hubs van Duitsland of de uitgestrekte landschappen van Oost-Europa, we zorgen altijd voor tijdige leveringen zoals afgesproken.

Innovatie en Duurzaamheid

In een tijd waarin duurzaamheid hoog in het vaandel staat, nemen wij het voortouw met onze milieuvriendelijke logistieke oplossingen. We zijn continu bezig met het investeren in groene technologieën en methoden om onze ecologische voetafdruk te verminderen. Dit houdt in dat we gebruik maken van voertuigen met een laag energieverbruik, transportroutes optimaliseren en een sterke nadruk leggen op recycling en hergebruik binnen onze magazijnen en materialen.

Logistiek Aangedreven door Technologie

We begrijpen dat technologie de drijvende kracht is achter hedendaagse logistieke diensten. Dankzij onze geavanceerde IT-systemen en real-time volgsoftware, kunnen onze klanten hun zendingen over heel Europa volgen en beheren. Deze transparantie en controle bieden gemoedsrust en versterken de efficiëntie van de supply chain.

Klantgerichtheid: Onze Belangrijkste Waarde

Ons succes is niet alleen gebaseerd op onze uitgebreide diensten en vernieuwende oplossingen, maar ook op onze klantgerichte aanpak. We zetten ons in om duurzame relaties te creëren door elke klant individuele aandacht te geven en hun unieke behoeften te begrijpen. Dit leidt tot op maat gemaakte logistieke oplossingen die de verwachtingen overtreffen.

De kracht achter uw bedrijfsvoering

Bij KLG Europe staan we synoniem voor betrouwbaarheid, innovatie en klantgerichtheid in de logistieke sector. Onze toewijding aan uitmuntende dienstverlening en voortdurende verbetering maakt ons tot een onmisbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar efficiënte en duurzame logistieke oplossingen in geheel Europa en verder. Of het nu gaat om grootschalige projecten of gespecialiseerde distributieopdrachten, wij leveren altijd de oplossing en blijven daarbij de grenzen van uw en onze logistieke mogelijkheden verleggen.

Met KLG Europe aan uw zijde bent u verzekerd van een partner die niet alleen uw logistieke uitdagingen begrijpt, maar ze ook oplost met een combinatie van ervaring, innovatie en toewijding.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners