KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Hoog(s)te punt | Nieuwbouw KLG Eersel

14 december 2022

Op het nieuwe stuk industrieterrein de Meer in Eersel zijn we eerder dit jaar gestart met de bouw van ons nieuwe bedrijfspand. Deze locatie wordt in deze eerste fase voorzien van 10.000 m2 crossdock, een eigen werkplaats met vijf werkstraten, een eigen wasstraat en onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om te wandelen in hun eigen bos.

Het Hoogste punt:

We hebben vandaag het hoogste punt bereikt van onze nieuwbouw in Eersel. We vieren deze mijlpaal door ons glas te heffen op een goede samenwerking en een lekkere vette hap voor de harde werkers van dit project.

 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door: Vogels, FL, Peters Bouw en Onderhoud, CSB en Verheggen.

 

Zie onderstaand de andere updates van dit nieuwbouw project.

Bekijk ook deze artikelen van Logistiek.nl en het Eindhovens Dagblad.

Het ontwerp | Begin 2022:

Afgelopen periode is er flink werk verzet aan het ontwerp en uitwerking ten behoeve van de aanvraag van de bouwvergunning.

De schop in de grond | April 2022:

Tijdens een officieel moment is de schop in de grond gezet en zijn we officieel gestart met de nieuwbouw van onze locatie in Eersel. Lees het volledige nieuwsartikel hier verder.

De fundering is de basis| Mei/ Juni 2022:

Door de aannemer Peters Bouw en Onderhoud is in deze periode veel werk verzet aan het storten van de klederwanden voor het kantoor. Snel daarna zijn ze aan de slag gegaan met de fundering, begane grondvloer en de staalconstructie van het kantoor.

De constructie | Juli 2022:

De constructie van het kantoor is inmiddels gereed. De volgende stappen die zijn gemaakt tijdens deze periode zijn onder andere de binnen riolering en begane grondvloer van het kantoor. De fundering van het atrium stond in week 29 op de planning.

En verder… | September 2022:

De ruwbouw van het kantoor is inmiddels gereed. Ook is de staalconstructie van het atrium geplaatst. Eveneens zijn de gevelelementen geplaatst en is de fundering van het crossdock gemaakt.

Het dak erop | Oktober 2022:

De gevels van het kantoor zijn inmiddels al volledig geïsoleerd en het glas is geplaatst. Ook bij het crossdock is de vooruitgang te zien. Hier staat inmiddels de betonconstructie en de betonnen dakplaten liggen er ook al op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners