KLG CorporateKLG Corporate
menu

Ambitie binnen informele sfeer

Als wereldwijde logistieke dienstverlener staat KLG Europe bekend in de markt als een toonaangevende en innovatieve speler waar het service level hoog in het vaandel staat. Als familiebedrijf begrijpt KLG Europe dat de kwaliteit van haar diensten en de verdere ontwikkeling van het bedrijf ligt bij haar medewerkers. 
Er heerst een informele sfeer waarin eigen ontwikkeling, talent en ambitie centraal staat voor iedere medewerker. Ambities waarmaken binnen een informele sfeer is bij KLG mogelijk.


In de bijna 100 jaar geschiedenis laat de tijdlijn van KLG een continue groei zien. Niet alleen groei op het gebied van omzet en aantal medewerkers, maar ook op het gebied van het dienstenpakket. Inbreng en creativiteit zijn bij KLG van toegevoegde waarde. 
Behalve goede arbeidsvoorwaarden en een mooi salaris is er aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

Benieuwd naar of jij ook bij KLG binnen het team past? Kijk HIER eens. 

Ambitie binnen informele sfeer

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website