KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

De eerste 50 DAF XG+ trucks de toekomst voor KLG Europe

13 oktober 2022

Afgelopen week reden de eerste, van de in totaal 50 nieuwe DAF XG+ trucks, het terrein van KLG Eersel op. Met de aanschaf van deze nieuwe trucks bouwt KLG aan haar toekomst. Verdere verbetering van kwaliteit, efficiëntie, duurzaamheid, veiligheid en ook een goede werkplek voor haar chauffeurs worden hiermee gewaarborgd

KLG Europe staat als werkgever en als logistiek dienstverlener bekend om haar zeer modern en nieuw wagenpark. Met de aanschaf van de nieuwe trucks, waarvan de eerste 50 DAF XG+ trucks, maakt KLG haar naam opnieuw waar. De vloot van KLG worden na 3 jaar inzet vervangen naar nieuwe modellen. KLG gaat dus met deze 50 van de nieuwste paradepaardjes van DAF de weg op en bouwt aan haar toekomst.

Johan Cuijten – General Manager KLG Eersel:We rijden als KLG enkel EURO 6 en zijn zeer actief om onze CO2-uitstoot te verminderen. Het doel wat we ons voor 2025 hebben gesteld om onze CO2-uitstoot met 15% te verminderen, hebben we reeds behaald. De dieselmotoren van de Nieuwe Generatie DAF, met onder andere het XG+ model, zorgt voor een lagere CO2-uitstoot. De aanschaf van deze 50 nieuwe trucks dragen dus bij aan onze duurzaamheidsdoelstellingen. Ook de veiligheid onderweg gaat er nog verder op vooruit door onder andere de grotere ruiten en het digitale camerasysteem.”

Bianca Arens – HR KLG Eersel en Rotterdam:KLG heeft haar collega’s hoog in het vaandel staan. We beseffen ons zeer goed dat het de mens achter KLG het verschil maakt en de kwaliteit aan onze logistieke diensten geeft. Wederzijds respect en waardering zijn de punten waarmee je collega’s aan je bindt. De sleutels van de eerste nieuwe trucks hebben we uit blijk van waardering dan ook uitgereikt aan de chauffeurs welke het langste bij ons in dienst zijn. Een mooi gebaar wat heel tekenend is voor KLG, je ziet meteen hoe de organisatie in elkaar steekt. Wij vinden het belangrijk dat onze chauffeurs een goede werkplek hebben. KLG heeft bewust voor de grootste uitvoering XG+ gekozen vanwege de extra grote binnenruimte van de cabine. Hierdoor wordt er nog meer comfort gegeven aan de werkplek van onze chauffeurs.”

Dat KLG al jaren actief bouwt aan haar toekomst en haar medewerkers ziet als de kern van de organisatie is overduidelijk. Niet alleen het wagenpark maar ook het nieuwe pand voor de vestiging in Eersel zijn hiervan een voorbeeld. Het nieuwe kantoorpand, een eigen werkplaats voor het onderhoud van het wagenpark en een crossdock van 10.000 m2 zal er mede voor zorgen dat KLG inspeelt op de veranderende vraag in de logistieke markt. Maar ook groei kan bieden aan haar klanten en een goede werkplek kan blijven faciliteren aan haar zeer betrokken medewerkers.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Meer nieuws

‘Deze markt over Nieuwe Zijderoute blijft’

03 november 2020

Vier jaar na de oprichting is New Silk Way Logistics uitgegroeid tot marktleider in tem...

Lees dit bericht

Best Managed Company 2018

11 april 2018

We zijn erg trots om aan te kondigen dat we wederom Best Managed Company zijn! Dit is e...

Lees dit bericht

Venlo-Venray behoudt Logistieke Hotspot nr. 1 positie

21 mei 2015

Regio Venlo-Venray is dit jaar met een maximale score uitgeroepen tot Logistiek Hotspot...

Lees dit bericht

Partners & netwerken

Meer over onze partners