KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Wijntransport Frankrijk

Onze rijke geschiedenis, grote vervoerscapaciteit en brede know-how in wereldwijde distributie, maakt ons dé logistieke partner aan wie u blindelings het wijntransport vanuit Frankrijk aan kunt toevertrouwen. Met focus op maximale dienstverlening, denkt KLG Europe verder dan alleen transport. Wat uw wensen, doelstellingen en situatie ook mogen zijn, wij kunnen u altijd optimaal bedienen met op maat gesneden logistieke oplossingen.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Mogelijkheden Wijnimport Logistieke oplossingen Duurzaamheid Rijverboden Waarom KLG Europe? Meer informatie

Waarom wijntransport vanuit Frankrijk uitbesteden aan KLG Europe?

De consument verwacht dat zijn favoriete wijnen altijd op voorraad zijn of in ieder geval snel leverbaar zijn. Dankzij de ervaring die wij hebben opgedaan in diverse logistieke projecten voor onder meer de retailindustrie, weten wij als geen ander het wijntransport vanuit Frankrijk tot in de puntjes te regelen. Doordat wij dagelijks te vinden zijn op de Franse wegen, kunnen wij een snelle levering garanderen. Voor wijntransport vanuit Frankrijk kunt u bij ons terecht voor slechts een enkele zending tot een complete lading. Is er haast geboden? Maak dan gebruik van onze Express-service. Transparantie vinden wij van belang. Daarom kunt u met ons track-and-trace systeem de zending 24/7 volgen. Bij het wijntransport vanuit Frankrijk, denken wij verder dan enkel het vervoer van wijnen van A naar B. Met onze uitgebreide warehouse oplossingen kunnen wij u op meerdere aspecten volledig ontzorgen. Denk hierbij onder andere aan de opslag van wijnen, het ver- of herpakken van zendingen en het (her)labelen van producten.

Wijntransport Frankrijk mogelijkheden

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor wijntransport vanuit Frankrijk? Wij staan u graag te woord om u te voorzien van een vrijblijvend en op maat gesneden advies. Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Wijnimport Frankrijk: KLG Europe is uw logistieke partner

Ondanks dat KLG Europe nagenoeg wereldwijd actief is met haar eigen vestigingen verspreid in Europa, behoort Frankrijk toch tot haar kerngebieden. Al jaren verwerken we grote transportvolumes tussen Nederland en Frankrijk. Doordat we op de hoogte zijn van alle Franse transportregels, eisen en wensen van nagenoeg ieder laad- en losadres in Frankrijk, kunt u niets anders verwachten dan een vlotte afhandeling van de wijnimport. Bovendien heeft u met behulp van ons Track&Trace systeem, altijd en overal inzicht in de status van uw zending.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Logistieke oplossingen rondom wijnimport Frankrijk

Bij wijnimport uit Frankrijk denken we verder dan louter het transport. Ook al behoort Frankrijk tot Europa, er komen nog wel legislatieve en fiscale zaken om de hoek kijken. Bij wijnimport uit Frankrijk heeft u onder andere te maken met accijnzen. Met diverse specialisten in dienst, kan KLG Europe u van A tot Z ontzorgen.

Een greep uit onze transportmogelijkheden:

  • Pallettransport
  • Express Service oftewel spoedtransport
  • Groupage/LTL/FTL
  • Intermodaal transport

Een greep uit onze aanvullende transportoplossingen:

  • Warehousing: opslag, overslag, ompakken, order picking, assemblage en labeling
  • Douane afhandeling

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is.Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie.

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Waarom KLG Europe?

KLG Europe bestaat al ruim 100 jaar. Hierdoor hebben we een ruime ervaring waardoor we zeker weten dat we ook uw transport perfect kunnen uitvoeren. Ons motto: Samen staan we sterker. Door een goede samenwerking met onze betrouwbare en gecertificeerde logistieke partners, kunnen wij u nog beter van dienst zijn en onze hoge kwaliteit waarborgen. Benieuwd naar een passende logistieke oplossing voor uw goederen? Neem dan contact op of bekijk ons service area.

Meer informatie over de mogelijkheden rondom wijnimport Frankrijk?

Heeft u behoefte aan meer informatie? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze specialisten nemen graag de tijd om u vrijblijvend te informeren en te adviseren. Neem contact met ons op.

Contact opnemen
Overige transportoplossingen

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners