KLG Europe

Wijntransport Frankrijk

Onze rijke geschiedenis, grote vervoerscapaciteit en brede know-how in wereldwijde distributie, maakt ons dé logistieke partner aan wie u blindelings het wijntransport vanuit Frankrijk aan kunt toevertrouwen. Met focus op maximale dienstverlening, denkt KLG Europe verder dan alleen transport. Wat uw wensen, doelstellingen en situatie ook mogen zijn, wij kunnen u altijd optimaal bedienen met op maat gesneden logistieke oplossingen.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Waarom wijntransport vanuit Frankrijk uitbesteden aan KLG Europe?

De consument verwacht dat zijn favoriete wijnen altijd op voorraad zijn of in ieder geval snel leverbaar zijn. Dankzij de ervaring die wij hebben opgedaan in diverse logistieke projecten voor onder meer de retailindustrie, weten wij als geen ander het wijntransport vanuit Frankrijk tot in de puntjes te regelen. Doordat wij dagelijks te vinden zijn op de Franse wegen, kunnen wij een snelle levering garanderen. Voor wijntransport vanuit Frankrijk kunt u bij ons terecht voor slechts een enkele zending tot een complete lading. Is er haast geboden? Maak dan gebruik van onze Express-service. Transparantie vinden wij van belang. Daarom kunt u met ons track-and-trace systeem de zending 24/7 volgen.

Logistieke oplossingen m.b.t. wijntransport vanuit Frankrijk

Bij het wijntransport vanuit Frankrijk, denken wij verder dan enkel het vervoer van wijnen van A naar B. Met onze uitgebreide warehouse oplossingen kunnen wij u op meerdere aspecten volledig ontzorgen. Denk hierbij onder andere aan de opslag van wijnen, het ver- of herpakken van zendingen en het (her)labelen van producten.

Wijntransport Frankrijk mogelijkheden

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor wijntransport vanuit Frankrijk? Wij staan u graag te woord om u te voorzien van een vrijblijvend en op maat gesneden advies. Neem contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners