KLG EuropeKLG Europe
menu

Wijnimport Frankrijk

Frankrijk behoort sinds jaar en dag tot de topbestemmingen van KLG Europe. Dagelijks zijn wij op de Franse wegen te vinden en wekelijks verzorgen we ruim 450 vertrekken naar Frankrijk. Omdat we al sinds 1918 actief zijn, beschikken wij over de juiste knowhow, capaciteiten en infrastructuur om het (fragiele) wijnimport vanuit Frankrijk tot in de puntjes te verzorgen. En dat is wel zo belangrijk. Niet alleen u, maar ook uw klanten rekenen immers op stipte en onbeschadigde leveringen.

Wijnimport Frankrijk: KLG Europe is uw logistieke partner

Ondanks KLG Europe nagenoeg wereldwijd actief is met 16 eigen vestigingen verspreid door 4 landen, behoort Frankrijk toch tot haar kerngebieden. Al jaren verwerken we grote transportvolumes tussen Nederland en Frankrijk. Doordat we op de hoogte zijn van alle Franse transportregels, eisen en wensen van nagenoeg ieder laad- en losadres in Frankrijk, kunt u niets anders verwachten dan een vlotte afhandeling van de wijnimport. Bovendien heeft u met behulp van ons Track&Trace systeem, altijd en overal inzicht in de status van uw zending.

Logistieke oplossingen rondom wijnimport Frankrijk

Bij wijnimport uit Frankrijk denken we verder dan louter het transport. Ook al behoort Frankrijk tot Europa, er komen nog wel legislatieve en fiscale zaken om de hoek kijken. Bij wijnimport uit Frankrijk heeft u onder andere te maken met accijnzen. Met diverse specialisten in dienst, kan KLG Europe u van A tot Z ontzorgen.

Een greep uit onze transportmogelijkheden:

 

Een greep uit onze aanvullende transportoplossingen:

Meer informatie over de mogelijkheden rondom wijnimport Frankrijk?

Heeft u behoefte aan meer informatie? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze specialisten nemen graag de tijd om u vrijblijvend te informeren en te adviseren. Neem contact met ons op.  

Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.