KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

KLG Europe breidt opnieuw uit in China met 3 vestigingen

13 mei 2015

KLG Europe breidt opnieuw uit in China met 3 nieuwe vestigingen.

Vendor Management Team China bewaakt de totale Supply Chain, vermindert kosten en versnelt het gehele logistieke proces.

In 2013 opende KLG Europe een nieuwe vestiging in Shanghai. Hier zette het een ‘buyers consolidation centre’ op waar goederen van een bestaande retail klant onder andere gecontroleerd worden op aantal, verpakking, artikelnummer en kwaliteit voor deze naar Europa verscheept worden. Na het succes van dit concept opent KLG opnieuw 3 vestigingen in China.

In Qingdao, Xiamen en Shenzhen zijn deze maand de nieuwe vestigingen in gebruik genomen waardoor het dekkingsgebied in China enorm vergroot wordt. Behalve de drie nieuwe vestigingen in belangrijke Chinese havenplaatsen, is de bestaande vestiging in Shanghai met 5.000m² naar 11.000m² uitgebreid om zo meerdere klanten te kunnen bedienen. KLG heeft in China nu een totaal warehouse oppervlak van 19.000m². De moderne warehouses bieden een uitgebreid pakket aan consolidatie mogelijkheden en Value Added Services aan.

Naast de uitbreiding op het gebied van warehouses heeft KLG eind vorig jaar een Vendor Management Team opgezet in Shanghai. Dit team van 20 personen coördineert de complete Supply Chain vanaf Azië naar Europa voor een van KLG’s belangrijkste klanten.

Voor dit project heeft KLG een web-based tool gebouwd om iedere schakel in de keten op het juiste moment de door hem benodigde informatie te geven. Ook tijdige input van informatie door alle partijen wordt in dit systeem bewaakt. Door dit systeem worden alle partijen steeds ‘just in time’ voorzien van de door hen benodigde informatie met betrekking tot de status van iedere order. Hierdoor wordt het aantal e-mails tot het minimum beperkt.

Het Vendor Management Team realiseert verbeteringen in de gehele Supply Chain door o.a. meer inzicht, kortere totale looptijden, minder verstoringen in de logistieke flow en uiteindelijk minder kosten.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners