KLG CorporateKLG Corporate
menu

KLG Europe breidt opnieuw uit in China met 3 vestigingen

KLG Europe breidt opnieuw uit in China met 3 nieuwe vestigingen.

Vendor Management Team China bewaakt de totale Supply Chain, vermindert kosten en versnelt het gehele logistieke proces.

In 2013 opende KLG Europe een nieuwe vestiging in Shanghai. Hier zette het een ‘buyers consolidation centre’ op waar goederen van een bestaande retail klant onder andere gecontroleerd worden op aantal, verpakking, artikelnummer en kwaliteit voor deze naar Europa verscheept worden. Na het succes van dit concept opent KLG opnieuw 3 vestigingen in China.

In Qingdao, Xiamen en Shenzhen zijn deze maand de nieuwe vestigingen in gebruik genomen waardoor het dekkingsgebied in China enorm vergroot wordt. Behalve de drie nieuwe vestigingen in belangrijke Chinese havenplaatsen, is de bestaande vestiging in Shanghai met 5.000m² naar 11.000m² uitgebreid om zo meerdere klanten te kunnen bedienen. KLG heeft in China nu een totaal warehouse oppervlak van 19.000m². De moderne warehouses bieden een uitgebreid pakket aan consolidatie mogelijkheden en Value Added Services aan.

Naast de uitbreiding op het gebied van warehouses heeft KLG eind vorig jaar een Vendor Management Team opgezet in Shanghai. Dit team van 20 personen coördineert de complete Supply Chain vanaf Azië naar Europa voor een van KLG’s belangrijkste klanten.

Voor dit project heeft KLG een web-based tool gebouwd om iedere schakel in de keten op het juiste moment de door hem benodigde informatie te geven. Ook tijdige input van informatie door alle partijen wordt in dit systeem bewaakt. Door dit systeem worden alle partijen steeds ‘just in time’ voorzien van de door hen benodigde informatie met betrekking tot de status van iedere order. Hierdoor wordt het aantal e-mails tot het minimum beperkt.

Het Vendor Management Team realiseert verbeteringen in de gehele Supply Chain door o.a. meer inzicht, kortere totale looptijden, minder verstoringen in de logistieke flow en uiteindelijk minder kosten.

KLG Europe breidt opnieuw uit in China met 3 vestigingen

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website