KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Veelgestelde vragen

Op deze pagina zijn de meest gestelde vragen terug te vinden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Waar heeft u een vraag over?

Lucht-, zee- en treintransport vragen

Hoe werkt luchtvracht?

Hoe werkt luchtvracht?

De snelste manier van transport is nog altijd luchttransport. Wereldwijd, efficiënt, snel en van deur tot deur. We hebben alle expertise en ervaring in huis en ook op het gebied van voorhaling, uitlevering per vrachtwagen en douane afhandeling kunnen wij u geheel ontzorgen. 

Bekijk het Service Center

Hoe werkt zeevracht?

Hoe werkt zeevracht?

Via kleine en grote zeeën verzorgen wij uw transport wereldwijd per zee inclusief uw douane afhandeling. Wanneer u zwaardere en grotere zendingen wereldwijd te vervoeren hebt dan is zeevracht een goede modaliteit. Vervoer via zee heeft vaak een langere doorlooptijd maar is goedkoper dan luchtvracht. U kunt met verschillende containerformaten en voor zowel volledige- (FCL) en deelcontainerladingen (LCL) bij ons terecht. Ook op zoek naar een partij die warehousing, de voorhaling en uitlevering per truck kan verzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  

Bekijk het Service Center

Wat zijn de voordelen van rail transport? (NSWL)

Wat zijn de voordelen van rail transport? (NSWL)

Treintransport wint de laatste jaren enorm aan populariteit, zeker de door-to-door railoplossing tussen China en Europa via de Nieuwe Zijderoute. Luchtvracht is duurder maar sneller, zeevracht is vaak te lang onderweg maar wel goedkoper. Treintransport heeft vele voordelen. Ook dat transport per trein duurzaam is, is een belangrijk voordeel. KLG heeft met New Silk Way Logistics (NSWL) het gehele transport tussen China en Europa in eigen hand en biedt met bijna alle mogelijke containersoorten de mogelijkheid om zowel deel- als compleetladingen (LCL en FCL) te verzorgen. De temperatuurverschillen over de gehele route vragen om slimme oplossingen om de kwaliteit van de goederen te kunnen blijven waarborgen. Dit doen we door onze eigen ontworpen en geteste temperatuur gecontroleerde containers te gebruiken die we over de gehele route 24/7 monitoren via onze eigen control tower. Daar waar we eerst vooral zendingen tussen Europe en China verzorgde wordt het aanbod via de Nieuwe Zijderoute steeds breder. Zo bent u niet alleen voor uw zendingen van en naar China bij ons aan het goede adres maar ook voor landen als Vietnam, Japan, Korea en Cambodja. Bekijk voor meer informatie onze rail services.

Bekijk het Service Center

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners