KLG EuropeKLG Europe
menu

Pallet transport Frankrijk

Op zoek naar een betrouwbare logistieke dienstverlener voor pallet transport naar Frankrijk? KLG Europe staat sinds 1918 bekend om haar uitstekende en betrouwbare dienstverlening. Door de jaren heen hebben wij de juiste know-how opgedaan om het transport van pallets vlekkeloos en tot in de puntjes te verzorgen zodat u geen omkijken meer heeft naar dit logistieke proces. Of het nu gaat om europallets, blokpallets of eenmalige pallets, wij zorgen ervoor dat deze waar dan ook in Frankrijk op plaats van bestemming komt.

Levering pallet transport door geheel Frankrijk

Dankzij onze slimme transport oplossingen naar Frankrijk, kunt u bij ons al terecht voor de verzending van slechts één enkele pallet. Wilt u tientallen pallets vervoeren? Ook dit kunnen wij probleemloos voor u verzorgen vanwege onze grote capaciteit. Daarnaast zijn wij dagelijks op de Franse wegen te vinden met onze moderne vrachtwagens en beschikken wij over een fijnmazige distributienetwerk. Daardoor kunt u bij KLG Europe rekenen op een snelle levering door geheel Frankrijk. Met de keuze uit pallet transport naar Frankrijk door middel van groupage, LTL (Less Than Truckload) of FTL (Full Truckload), kunnen wij u bij elke logistieke vraagstuk van dienst zijn. Als kers op de taart heeft u dankzij ons Track&Trace systeem 24/7 inzicht in uw zending. 

Extra dienstverlening naast pallet transport naar Frankrijk

Bij KLG Europe denken wij breder dan enkel pallet transport naar Frankrijk. Uitmuntende full-service logistieke oplossingen is waar wij voor staan. Dit betekent dat wij graag met u meedenken om uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en eenvoudiger in te richten. Met onze Value Added Services geniet u van een hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en tenslote verhoging van de winst. Raadpleeg onze logistieke oplossingen pagina voor meer informatie.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Onze specialisten staan u graag te woord om u te voorzien van persoonlijk advies. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Prijsindicatie aanvragen?
We helpen u vandaag nog.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.