KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Wegtransport is voor KLG Europe nog steeds het grootste gedeelte van de omzet

31 maart 2017

Met 16 eigen vestigingen in vier verschillende landen, Nederland, Groot-Brittannië, Roemenië en China, beschikt KLG Europe over een groot logistiek netwerk. Van oudsher is KLG Europe een logistieke dienstverlener met de corebusiness op wegtransport met de specialisatie in groupage transporten. Ondanks de ontwikkeling in de loop der jaren naar een totaal logistiek concept is wegtransport nog altijd de logistieke dienst welke de meeste omzet genereerd voor KLG Europe.

Vanaf de vestiging in Eersel, verzorgt KLG ongeveer 450 vertrekken per week naar en vanaf Frankrijk. KLG Europe is Frankrijk specialist en kent de weg in alle Franse gebieden. Van een enkele pallet tot een volle lading wordt vervoerd door de inzet van haar eigen vloot van moderne vrachtwagens. Van normale handelsgoederen, ADR, express zendingen tot wijntransport, alle zendingen worden gegarandeerd geleverd binnen  24 tot 72 uur en zijn geheel te volgen via het Track&Trace systeem.

Behalve het lid en aandeelhouder zijn in de Europese netwerken Astre en 24plus heeft KLG exclusieve partnerschappen door geheel Europa. Door een hoge frequentie van vertrekken per week, het Europese netwerk garandeert een hoog service level, flexibiliteit en korte looptijden.

Door het continu monitoren van processen en procedures, een pro-actieve houding en goede communicatie weet KLG te zorgen voor tevreden, maar vooral ook trouwe klanten

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Meer nieuws

Logistieke gevolgen door het Corona virus

06 maart 2020

Laatste update: 30-10-2020 Restricties wegvervoerGezien de buitengewone omstandigheden...

Lees dit bericht

KLG Europe & Win Connect ontwikkelen Track & Trace app, genaamd KLG Mobile

15 november 2016

Win Connect uit Thailand, een zuster organisatie van WCA, en KLG Europe ontwikkelen sam...

Lees dit bericht

KLG Europe opent 8e vestiging in Roemenië

22 juni 2016

KLG Europe Logistics Romania, welke dit jaar haar 10-jarige bestaan in Roemenië vi...

Lees dit bericht

Partners & netwerken

Meer over onze partners