KLG CorporateKLG Corporate
menu

Wegtransport is voor KLG Europe nog steeds het grootste gedeelte van de omzet

Met 16 eigen vestigingen in vier verschillende landen, Nederland, Groot-Brittannië, Roemenië en China, beschikt KLG Europe over een groot logistiek netwerk. Van oudsher is KLG Europe een logistieke dienstverlener met de corebusiness op wegtransport met de specialisatie in groupage transporten. Ondanks de ontwikkeling in de loop der jaren naar een totaal logistiek concept is wegtransport nog altijd de logistieke dienst welke de meeste omzet genereerd voor KLG Europe.

Vanaf de vestiging in Eersel, verzorgt KLG ongeveer 450 vertrekken per week naar en vanaf Frankrijk. KLG Europe is Frankrijk specialist en kent de weg in alle Franse gebieden. Van een enkele pallet tot een volle lading wordt vervoerd door de inzet van haar eigen vloot van moderne vrachtwagens. Van normale handelsgoederen, ADR, express zendingen tot wijntransport, alle zendingen worden gegarandeerd geleverd binnen  24 tot 72 uur en zijn geheel te volgen via het Track&Trace systeem.

Behalve het lid en aandeelhouder zijn in de Europese netwerken Astre en 24plus heeft KLG exclusieve partnerschappen door geheel Europa. Door een hoge frequentie van vertrekken per week, het Europese netwerk garandeert een hoog service level, flexibiliteit en korte looptijden.

Door het continu monitoren van processen en procedures, een pro-actieve houding en goede communicatie weet KLG te zorgen voor tevreden, maar vooral ook trouwe klanten

Wegtransport is voor KLG Europe nog steeds het grootste gedeelte van de omzet

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website