KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Wegtransport is voor KLG Europe nog steeds het grootste gedeelte van de omzet

31 maart 2017

Met 16 eigen vestigingen in vier verschillende landen, Nederland, Groot-Brittannië, Roemenië en China, beschikt KLG Europe over een groot logistiek netwerk. Van oudsher is KLG Europe een logistieke dienstverlener met de corebusiness op wegtransport met de specialisatie in groupage transporten. Ondanks de ontwikkeling in de loop der jaren naar een totaal logistiek concept is wegtransport nog altijd de logistieke dienst welke de meeste omzet genereerd voor KLG Europe.

Vanaf de vestiging in Eersel, verzorgt KLG ongeveer 450 vertrekken per week naar en vanaf Frankrijk. KLG Europe is Frankrijk specialist en kent de weg in alle Franse gebieden. Van een enkele pallet tot een volle lading wordt vervoerd door de inzet van haar eigen vloot van moderne vrachtwagens. Van normale handelsgoederen, ADR, express zendingen tot wijntransport, alle zendingen worden gegarandeerd geleverd binnen  24 tot 72 uur en zijn geheel te volgen via het Track&Trace systeem.

Behalve het lid en aandeelhouder zijn in de Europese netwerken Astre en 24plus heeft KLG exclusieve partnerschappen door geheel Europa. Door een hoge frequentie van vertrekken per week, het Europese netwerk garandeert een hoog service level, flexibiliteit en korte looptijden.

Door het continu monitoren van processen en procedures, een pro-actieve houding en goede communicatie weet KLG te zorgen voor tevreden, maar vooral ook trouwe klanten

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners