KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Transport per spoor tussen China en Europa heeft vele voordelen

16 november 2021

Veel bedrijven kijken de laatste jaren naar alternatieven voor zeevracht en luchtvracht en ontdekken dan de voordelen van één van de oudste handelsroutes.

Eén van de bedrijven die  samen met ons gesprek aanging samen met Railcargo over de voordelen van onze railtransport dienst is onze klant Siemens Healthineers.

Zij ontdekten dat voor hun producten het transport via onze door to door rail service een mogelijkheid is die hun vele voordelen oplevert. Zo bleken er voordelen op het gebied van looptijd, kosten, duurzaamheid, monitoring en temperatuur controle.

Meer weten over de voordelen die Siemens Healthineers ervaren heeft door gebruik te maken van onze railservice? Kijk dan naar het video, gemaakt in samenwerking met RailCargo en Siemens Healthineers

Marktleider in temperatuur gecontroleerd rail transport over de Nieuwe Zijde Route

KLG beschikt over dekkende binnenlandse netwerken, zowel in Europa als in China. Verder zorgt een combinatie van goed materieel en kennis en kunde voor volledige ontzorging op het gebied van door-to-door intermodaal transport per spoort tussen China en Europa.

KLG Europe gebruikt eigen materieel; geconditioneerde, gemodificeerde containers welke volledig op de omstandigheden zijn aangepast welke ze trotseren op de Nieuwe Zijde route. De koelcontainers zijn daarnaast zo ontwikkeld dat ze gebruik maken van fossiele brandstof waardoor het veel duurzamer is dan iedere andere modaliteit. Doordat de transporten door middel van een 24/7 control tower en real time monitoring gevolgd worden biedt de onze rail service volledige transparantie.

Meer weten over de logistieke oplossing per spoor tussen Europa en China? Of bekijk onze informatie over NSWL.

 

 

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners