KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Supply Chain optimalisatie start met een proactieve logistieke dienstverlener

15 oktober 2021

Jezelf onderscheiden van de concurrentie is mogelijk door vooruit te denken. KLG Europe staat voor Borderless Logistics met de volledige logistieke ontzorging en de wensen en de eisen van de klant in het midden.

Zodra er ontwikkelingen zijn in de markt of zodra we merken dat deze eraan komen dan informeren we onze klanten tijdig. We informeren proactief zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Op deze manier is het ook voor u mogelijk om uw klanten op de hoogte kunt stellen. Tijdig informeren maakt het mogelijk bij te sturen om zo uw services level optimaal te houden. Een optimale flow van de supply chain van onze klant, is de basis van logistieke dienstverlening. Het is daarom belangrijk als logistiek dienstverlener om ontwikkelingen in de markt te monitoren en hierop te anticiperen. Zo willen we u graag op de hoogte stellen van de ontwikkelingen in Italië.

Op dit moment worden er maatregelen doorgevoerd in Italië als een gevolg van de nieuwe wetgeving   (Decree Law  No. 127). Deze wetgeving schrijft voor dat per 15 oktober 2021 een coronapas, ook wel een ‘Green Card’, verplicht is op de werkvloer. Wie niet gevaccineerd of getest is, kan geen toegang verkrijgen op verschillende locaties, waaronder bedrijven, organisaties en instellingen. Deze nieuwe wetgeving geldt niet alleen voor werknemers, maar ook voor bezoekers en chauffeurs. 

Iedere bezoeker welke een dergelijk bewijs niet kan aanleveren bij aankomst, mag de locatie niet betreden. Waaronder dus ook chauffeurs, zij dienen in het bezit te zijn van een geldig en geverifieerd certificaat.

We verwachten dat de nieuwe coronapas voor vertragingen kan gaan zorgen. Deze vertragingen zullen zich niet alleen beperken tot het transport van en naar Italië, maar dit zal ook gevolgen hebben voor het transport van en naar Turkije. Dit laatste in verband met de aangekondigde stakingen in de haven van Triest vanwege die nieuwe Italiaanse wetgeving.

Contact

Ook op zoek naar een logistiek dienstverlener die pro-actief communiceert en die begrijpt dat optimalisatie van uw supply chain begint met marktkennis en een goede communicatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners