KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

KLG Europe introduceert STRONGO

30 november 2021

STRONGO is de nationale koeriersdienst die zich focust  op de levering van overmaatse producten (grote apparaten, meubels, sanitair, bouwmaterialen, etc.) aan de eindgebruiker. De nieuwe e-commerce dienst rust op het bestaande nationale netwerk van KLG Europe in Roemenië. We hebben negen strategisch gelegen hubs  in de grootste steden van het land. Door ons netwerk maken we  levering in slechts 24-48 uur mogelijk in heel Roemenië. Ook in moeilijk bereikbare gebieden kennen we de weg en leveren we onze diensten.

 

Onze STRONGO-klanten zullen profiteren van huis-aan-huisleveringen, een vereenvoudigde manier van terugbetalingen via collectant of bankrekening. Maar daarnaast ook het meenemen of ophalen van restverpakkingen en verpakkingsmateriaal en het retourneren van documenten. Ook is er de  mogelijkheid om de oude producten aan de hand van een terugkoopoptie mee terug te nemen.

“Vorig jaar hebben we gezien dat de Roemeense consumenten  in toenemende mate bereid zijn om naast mode, persoonlijke verzorging of IT ook apparaten, meubels, sanitair of gereedschap online te kopen. Zo ontstond ons idee voor STRONGO. Door gebruik te maken van deze service krijgen bedrijven met zowel fysieke als online winkels toegang tot een service die is gespecialiseerd in het leveren van onconventionele en omvangrijke producten aan de eindconsument”, legt Daniel Radu, National Transport Director, uit.

Door de hoge mate van automatisering en digitalisering biedt STRONGO klanten de mogelijkheid om met de KLG snelheid stromen en toekomststrategieën te implementeren. Samen brengen we het beste in elkaar naar boven, door samen te werken en gebruik te maken van elkaars krachten. Bovendien hebben onze STRONGO klanten ook toegang tot al onze andere logistieke activiteiten en transport modaliteiten zoals over de weg, over de zee, via het spoor en door de lucht. Elke eindgebruiker heeft direct toegang tot volledige informatie over de koeriersdiensten. Eveneens kan de klant real time rapporten in zien.

“Het is erg belangrijk om een ​​vertrouwensrelatie met onze klanten op te bouwen. Daarom hebben we prioriteit gegeven aan de transparantie van alle processen en gemakkelijke toegang tot alle informatie die de klant nodig heeft. Dit is mogelijk dankzij onze infrastructuur die we aanbieden. Hierdoor kunnen we geïntegreerde diensten aanbieden via STRONGO”, aldus Daniel Radu.

Ons unieke binnenlandse distributiesysteem met 24-48 uur dekking in heel Roemenië biedt het voordeel van toegang tot het KLG Europe -netwerk. We willen onze positie als marktleider in de nationale distributie van B2B-goederen via het bestaande groupage systeem verstevigen en nog verder optimaliseren. Zo biedt KLG Europe dagelijkse routes naar de regionale hubs verspreid door het hele land  via twee soorten diensten: de 24-uurs premiumservice en de 24-48h standaardservice.

Als organisatie zetten we onze weg naar succes voort door klanten innovatie, zekerheid en door totale ontzorging te bieden. STRONGO is de nieuwe thuisbezorgservice voor grote zendingen. De filosofie van KLG Europe wordt geleid door onze normen en waarden die we als organisatie hebben. Deze berusten zich op vertrouwen, samenwerken, innovatie, betrouwbaarheid en passie. Dit is een krachtige mix die bijdraagt ​​aan groei op lange termijn en waarde toevoegt voor onze klanten en partners.

Dit artikel is gebaseerd op de publicatie in Business Review.

 

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Meer nieuws

KLG Europe met 4 vestigingen in China zeer succesvolle logistieke speler

10 juni 2016

Vendor Management Team China bewaakt de totale Supply Chain, vermindert kosten en optim...

Lees dit bericht

Corona virus

28 februari 2020

Rond het Chinese Nieuwjaar werd bekend dat er een tot dusver niet bekend virus was aang...

Lees dit bericht

KLG Europe bekroond tot Gold Member-Best Managed Company 2016-2017

22 februari 2017

KLG Europe behoort ook dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlan...

Lees dit bericht

Partners & netwerken

Meer over onze partners