KLG CorporateKLG Corporate
menu

Spoedtransport binnen heel Europa

De snelst mogelijke transportoplossing bij een logistieke partner waar hoge klanttevredenheid gegarandeerd is.

Via de KLG Europe express service worden zendingen welke onder hoge tijdsdruk staan vervoerd met sprinters. Deze spoedtransport service biedt dagelijkse vertrekken voor zowel import als export zendingen naar of vanaf Nederland. Ook is het mogelijk goederen welke elders in Europa geladen dienen te worden naar iedere bestemming in Europa met de hoogste spoed te laten verzorgen. KLG Europe vindt altijd een passende oplossing, ook voor transporten van gevaarlijke goederen, temperatuur gevoelige goederen, vroege of late leveringen en afhalingen, retourzendingen en tijdsgebonden leveringen. Naast het transport zelf regelt KLG ook de douane afhandeling en heeft de klant altijd één contactpersoon welke alle ins,- en outs van de zending kent.

Kees Kuijken, CEO KLG Europe: “Zendingen welke onder een hoge tijdsdruk staan moeten binnen de kortst mogelijke tijd onderweg kunnen zijn. Een telefoontje naar de express service van KLG Europe is dan ook genoeg om dit te regelen. We bekijken hoe we de zending het snelst op de plaats van bestemming kunnen brengen. We overleggen met de klant wat de mogelijkheden en de kosten zijn en zetten het transport dan zo snel mogelijk in werking en waarborgen zo de deadline van onze klanten. Vrijwel altijd garanderen wij een probleemloze aflevering binnen 24 uur of bij lange trajecten maximaal 48 uur.”

Spoedtransport binnen heel Europa

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website