KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

2000 bezoekers bij KLG Europe tijdens openingsweekend.

07 november 2023

Afgelopen weekend vierde KLG Europe de opening van haar nieuwe vestiging in Eersel en zette de deuren open voor klanten, zakelijke relaties, personeel, omwonende, studenten en werkzoekenden. Het zeer geslaagde 2-daags event trok bijna 2000 bezoekers.

Het openingsweekend van het moderne en nieuwe pand op het industrieterrein de Meer startte vrijdag 3 november in de middag voor de klanten van KLG. Zaterdagochtend 4 november was de open dag en konden de bezoekers een kijkje nemen achter de schermen van het logistieke proces. Het weekend werd op zaterdagavond afgesloten met een groot personeelsfeest.

Zaterdag bezochten meer dan 1000 geïnteresseerden de open dag. Ze maakten kennis met de logistieke activiteiten, het KLG team, het wagenpark en konden een kijkje nemen in het crossdock van 10.000 m2, de garage en de wasstraat. Door verschillende activiteiten en demonstraties kwam de bezoeker meer te weten over de diensten en oplossingen die KLG Europe biedt op het gebied van logistiek.  Niet alleen wat er nodig is om het moderne wagenpark te onderhouden maar ook welke goederen er zoal in de KLG vrachtwagens vervoerd worden. Dit laatste werd duidelijk door de leveranciers en klanten die aanwezig waren tijdens deze dag. Dat de logistieke sector meer is dan vrachtwagens en warehouses lieten KLG collega’s vol trots zien aan de bezoekers.

KLG ontwikkelde enkele jaren geleden ’KLG kids’ voor de jongste generatie. Tom de truck, Victor het vliegtuig, Sam het schip en Tren de trein enthousiasmeren kinderen voor de logistieke sector. Tijdens de open dag konden de jongste bezoekers meedoen aan een interactieve speurtocht in de vorm van een quiz. Ook gaven onze chauffeurs tips en tricks over het veilig deelnemen aan het verkeer en het gevaar van dode hoeken.

Vol trots kijkt Johan Cuijten, general manager KLG Eersel terug op het openingsweekend. “Het was een fantastisch weekend. Ik ben erg trots op onze eigen collega’s die de organisatie en uitvoering van deze 2 dagen volledig zelf opgepakt hebben. Alleen al tijdens het ochtendprogramma op zaterdag waren er 1000 bezoekers. Dat waren mensen die hier in de buurt wonen, familie en vrienden van collega’s, omwonende, studenten en ook werkzoekenden”.

Erik Loijen, CEO KLG Europe: “Het doel van deze dag om de naamsbekendheid van KLG te vergroten en het imago van de logistieke branche te verbeteren is zeker behaald. We zijn als KLG betrokken bij meerdere initiatieven daarvoor. Toch kun je het pas echt duidelijk maken door mensen echt binnen te laten kijken dat de logistiek tegenwoordig gedomineerd wordt door snelheid, technische snufjes, innovatie en duurzaamheid. De reacties die we achteraf mochten ontvangen waren erg enthousiast. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor dit zeer geslaagde openingsweekend.”

KLG Europe is de logistieke dienstverlener voor iedere logistieke vraag wereldwijd. De vestiging in Eersel is dé marktleider als het gaat om groupage transport Frankrijk. Met 550 vertrekken per week, een eigen modern wagenpark en dekkend Frans distributienetwerk weet KLG iedere logistieke vraag te beantwoorden. KLG verzorgt alle zendingen, van groupage, LTL tot FTL en van ADR zendingen tot wijntransport binnen de kortst mogelijke tijd. Met een zeer gedreven en ervaren Frans sprekend logistiek team en de focus op slimme logistieke oplossingen gaat KLG verder dan een standaard logistieke oplossing voor haar klanten.

Op het gebied van werkgeverschap wist KLG afgelopen jaar zowel de titel voor Aantrekkelijkste Werkgever als de titel voor Beste Leerbedrijf te behalen.

www.klgeurope.com | www.werkenbijklg.nl

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners