KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Geen logistieke oplossing is onbereikbaar voor KLG Europe in Roemenië

14 februari 2022

Als KLG Europe zijn we in Roemenië niet meer weg te denken uit de logistieke markt en zijn we één van de grootste logistieke spelers. In Roemenië staan we bekend om onze ver doorontwikkelde en kwalitatief hoge service niveau op het gebied van nationaal en internationaal transport, warehousing maar ook door onze innovatieve logistieke oplossingen zoals Strongo en Simplify.  

In 2005 werd KLG Roemenië opgestart en sinds die tijd is er flink aan de Roemeense weg  en toekomst getimmerd. We hebben onze groei voortgezet  door de Roemeense wegen te combineren met strategisch gelegen vestigingen. Hiermee hebben we  een perfect dekkend distributienetwerk weten op te zetten. Met onze vestigingen in Boekarest, Constanta, Tirgu Sequiesc, Timisoara, Cluj Napoca, Craiova, Bacau en Braila worden alle nationale zendingen van onze klanten standaard binnen 24-48 uur geleverd of binnen 24 uur met de premiumservice.

Niet alleen met ons sterke distributiesysteem weten we ons nationaal te onderscheiden want door onze innovatieve ideeën ontstonden de laatste jaren twee nieuwe services welke nieuw zijn in de logistieke markt. Zo werd de e-fulfillment service Simplify ontwikkeld en geïntegreerd als antwoord op de extreme toename van online bestellingen en de daar mee gepaard gaande logistieke uitdagingen. Met deze dienst bieden we onlinebedrijven de mogelijkheid om al hun logistieke diensten onder te brengen bij één leverancier. Zo werden voor vele online bedrijven de interne processen vereenvoudigd en zorgde de implementatie van onze dienst binnen hun organisatie voor operationele optimalisatie, lagere kosten en een hogere klanttevredenheid.

De nieuwste dienst van onze Roemeense vestigingen is Strongo. Hierdoor kunnen nu niet alleen meer zendingen met de standaard afmetingen vervoerd worden maar ook zwaardere producten met afwijkende afmetingen kunnen binnen de snelst mogelijke tijd door geheel Roemenië worden gedistribueerd.

Buiten de nationale diensten is er daarnaast nog een compleet pakket van de overige logistieke diensten die zo er voor zorgen dat we voor elke logistieke vraag een antwoord hebben. Internationaal transport vertrekt dagelijks via de weg, over zee of door de lucht en ook op het gebied van warehousing, Value Added Services, douane gerelateerde activiteiten  en bijhorende IT oplossingen is er voor KLG geen brug te ver en geen uitdaging te groot.

Razvan Marinescu, Managing Director KLG Romania: “Wanneer er geen standaard oplossingen zijn bouwen en maken we de oplossing gewoon zelf. Op het gebied van logistieke diensten maar zeker ook innovatieve verbeteringen en verbeteringen op digitaal en IT technisch vlak. We hebben als KLG Europe in Roemenië passie voor hetgeen we doen. Dit gecombineerd met vertrouwen, teamwerk en innovatie is de meest ideale combinatie voor een verantwoorde groei van de organisatie en een extra toevoeging voor onze klanten en partners”. 

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Meer nieuws

KLG Europe bouwt aan de toekomst

06 april 2022

Start nieuwbouw Eersel - KLG Europe zet de schop in de grond en start met de nieuwbouw ...

Lees dit bericht

KLG Europe introduceert STRONGO

30 november 2021

STRONGO is de nationale koeriersdienst die zich focust  op de levering van overmaa...

Lees dit bericht

Best Managed Company 2019

24 mei 2019

Het Deloitte Best Managed Companies awards- programma is ontwikkeld om bedrijven te erk...

Lees dit bericht

Partners & netwerken

Meer over onze partners