KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Een veranderende logistieke markt vraagt om andere logistieke oplossingen

27 juli 2022

Een vrachtwagen inzetten voor je bedrijf alsof het je eigen is maar geen personeelskosten, geen onderhoud aan de truck en niet bezig willen zijn met verzekeringen en vergunningen? Dat kan! KLG Trucking biedt de oplossing.

De logistieke oplossing

Veel bedrijven hebben een dusdanige flow van goederen die (tijdelijk) de flexibiliteit van een eigen wagenpark vereist. Op deze manier kunnen zij hun Supply Chain zo optimaal mogelijk houden. KLG zoekt altijd naar de beste logistieke oplossing en KLG Trucking is het logistieke antwoord wanneer de inzet van ‘eigen’ wagens en chauffeurs gewenst is.

Met een ultramodern wagenpark en goed opgeleide chauffeurs is het mogelijk zowel de truck als de chauffeur tijdelijk in te huren als ‘eigen’. Zo kunnen de goederen op elk gewenst moment vertrekken en ontstaan er geen wachtkosten en is er geen oponthoud in het productie proces. Door de inzet van KLG Trucking combineren bedrijven zelf hun eigen zendingen en rijden de trucks op elk gewenst moment van en naar iedere bestemming in Europa. De wagens zijn voorzien van alle gemakken en door ons track & trace systeem zorgen we voor volledige transparantie (24/7) via ons eigen systeem. Ook zijn onze wagens ADR uitgerust en zijn onze chauffeurs ADR opgeleid.

KLG Trucking kan voor ieder soort trailer zorgen, maar het is ook mogelijk om met de trailers van uw bedrijf te rijden. Onze internationaal sprekende chauffeur kan ook in uw bedrijfskleding bij uw klanten laden en lossen. Onze representatieve chauffeurs werken 4 weken waarna ze afgelost worden door een collega. Wij zorgen dat aan alle wettelijke eisen wordt voldaan met betrekking tot belading, verzekering, chauffeurscertificaten, onderhoud van de vrachtwagens, etc. Buiten een optimale service zorgen we ook voor de laagst mogelijke kosten per kilometer met maximale controle en zekerheid over uw zendingen, dat is de kwaliteit van KLG.

Goede naam

KLG Trucking werd opgericht in 2012 als dochter onderneming van KLG Europe en groeit ieder jaar met gemiddeld 20%. KLG Trucking is een gezond bedrijf dat met een bak aan ervaring en klanten die al jaren zeer tevreden zijn een goede naam in de markt heeft opgebouwd. Dat zie je ook terug in het personeelsbestand. Onze chauffeurs weten dat ze bij ons aan het goede adres zijn door de goede naam die we als werkgever hebben weten op te bouwen in de afgelopen jaren. Daar waar andere bedrijven door geheel Europa kampen met een chauffeurstekort werken de meeste chauffeurs bij KLG Trucking al jaar en dag voor ons en is het onze goede naam die er voor zorgt dat we geen problemen hebben om op te schalen.

Klantrelaties

KLG Europe is een verlengstuk van haar klanten. Voor iedere logistieke oplossing passen wij een juiste modaliteit en de juiste service toe, bedrijven kunnen bij ons terecht. Geen logistieke vraag is te gek of uitdaging te ver. We gaan voor langdurige klantrelaties en hebben met meer dan 100 jaar ervaring al voor vele klanten een alternatief en beter logistieke antwoord op hun logistieke vraag weten te formuleren. Kunnen wij ook uw supply chain versnellen, verduurzamen, efficiënter of kostentechnisch aantrekkelijker maken?

Wij kijken graag vrijblijvend naar de best passende oplossing.

Contact KLG Trucking:
E: klt@ro.klgtrucking.com
T: +40 756 14 11 21

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Meer nieuws

KLG EUROPE BREIDT FLINK UIT IN EERSEL

01 september 2022

Een nieuw kantoor van twee verdiepingen, een grote garage en een crossdock van 10.000 v...

Lees dit bericht

Partnerschap tussen YAMAHA Motor Europe en KLG Europe

21 september 2018

We zijn trots met onze nieuwe klant YAMAHA Motor Europe. YAMAHA gaat de komende 2 jaar ...

Lees dit bericht

Venlo logistieke hotspot

29 maart 2017

Regio Venlo- Venray is een Logistieke Hotspot binnen Nederland (www.logistiek...

Lees dit bericht

Partners & netwerken

Meer over onze partners