KLG CorporateKLG Corporate
menu

KLG Europe met 4 vestigingen in China zeer succesvolle logistieke speler

Vendor Management Team China bewaakt de totale Supply Chain, vermindert kosten en optimaliseert het gehele logistieke proces.

In 2013 opende KLG Europe een nieuwe vestiging in Shanghai voor transport van en naar China. Hier zette het een ‘Buyers Consolidation en Quality Inspection Centre’ op waar goederen van een bestaande retail klant onder andere gecontroleerd worden op kwantiteit, verpakking, artikelnummer en kwaliteit voor deze naar Europa verscheept worden. Na het succes van dit concept opende KLG Europe opnieuw 3 vestigingen in China.

In Qingdao, Xiamen en Shenzhen zijn nieuwe vestigingen in gebruik genomen waardoor het dekkingsgebied in China enorm vergroot werd. Behalve deze drie vestigingen in belangrijke Chinese havenplaatsen, is de bestaande vestiging in Shanghai met 5.000 m² naar 11.000 m² uitgebreid om zo meerdere klanten te kunnen bedienen. KLG Europe heeft in China nu een totaal warehouse oppervlak van 19.000 m². De moderne warehouses bieden een uitgebreid pakket aan consolidatie mogelijkheden en Value Added Services aan.

Naast de uitbreiding op het gebied van warehouses heeft KLG Europe eind vorig jaar een Vendor Management Team opgezet in Shanghai. Dit team van 20 personen coördineert de complete Supply Chain voor KLG Europe’s klanten vanaf Azië en de Stille Oceaan naar Europa.
Voor deze dienstverlening maakt KLG Europe gebruik van een geavanceerde web-based tool, waardoor iedere schakel in de keten op het juiste moment de door hem benodigde informatie krijgt en kan delen. Ook tijdige input van informatie door betrokken partijen in de supply chain wordt in dit systeem bewaakt. Gecentraliseerde communicatie middels het transparante platform zorgt ervoor dat communicatiestromen worden verbeterd en het aantal e-mails tot een minimum worden beperkt.

Het Vendor Management Team realiseert verbeteringen in de gehele Supply Chain door o.a. meer inzicht, kortere totale looptijden en minder verstoringen in de logistieke flow. Deze verbeteringen hebben uiteindelijk weer een positief effect op de totale logistieke kosten binnen de Supply Chain.

KLG Europe met 4 vestigingen in China zeer succesvolle logistieke speler

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website