KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Best Rail Practice KLG Europe

30 oktober 2019

Hoe kan je nog langer een chauffeurstekort verklaren terwijl de files op de weg gelijktijdig toenemen?

“De economie van Turkije staat qua omvang op plaats 18 van de wereld. Met uitzondering van het afgelopen jaar is de economie het laatste decennium sterk gegroeid. Istanbul, gelegen op de grens van Europa en Azië, vormt hierin een belangrijke economische en logistieke schakel. De stad aan de Bosporus alleen al telt circa 15 miljoen inwoners.

Het is dan ook niet vreemd dat er veel handel wordt bedreven van en naar deze regio. De belangrijkste industrie van het land is textiel, maar ook voeding, witgoed en de automotive hebben een groot aandeel in de export. Omgekeerd worden er vanuit het westen veel chemicals en consumer goods, zoals elektronica en voeding geïmporteerd.

Mede om die reden biedt KLG Europe al geruime tijd transport oplossingen van en naar Turkije. Aanvankelijk via partners, waarbij alles via de weg werd getransporteerd. In 2010 kregen wij de mogelijkheid om een eigen vestiging te openen in Turkije. Vanaf dat moment hebben wij de visie uitgesproken om zoveel als mogelijk intermodaal aan te bieden. Hiervoor is destijds ook geïnvesteerd in eigen equipment, dit met als doel alles in eigen beheer uit te voeren. En zo min mogelijk afhankelijk te zijn van derde partijen.

Lees verder.

 

Bron: Rail Cargo - Spoor in cijfers 2019.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners