KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
coronavirus klg1024x512

COVID-19: De impact van het corona virus op de logistiek

Het corona virus heeft ons allemaal geraakt en heeft een enorme impact op vele sectoren. De logistieke sector, de motor van de economie, is essentieel voor de Supply Chain van ieder bedrijf. De sector Transport & Logistiek wordt gezien als een onmisbare schakel in de maatschappij. Als KLG doen we er dus ook alles aan om onze klanten te voorzien in hun logistieke vraag.

Heeft u vragen over onze corona maatregelen?

Neem contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag verder.

Contact

De maatregelen van KLG Europe

Als KLG geloven we in de lange termijn. Daarom blijven we investeren in onze logistieke service en kwaliteit. Ondanks deze buitengewone omstandigheden kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening blijven garanderen. Dit kunnen we, in tegenstelling tot onze concurrenten, doordat we hebben geïnvesteerd in het behoud van onze dagelijkse vertrekken binnen Europa. Hiermee helpen we onze klanten maar investeren we ook in onze lange termijn relaties die we hebben met onze betrouwbare logistieke partners binnen heel Europa.

Zie voor meer informatie ons nieuwsbericht: 

Logistieke gevolgen Corona virus 

Protocollen en maatregelen

Door daarnaast interne aanpassingen gedaan te hebben, waarbij de veiligheid van medewerkers voorop staat, is onze dienstverlening onveranderd. Onze mensen zijn de belangrijkste schakel in onze dienstverlening. Wij hanteren de volgende protocollen en maatregelen: 

  • Om de verspreiding van het virus te minimaliseren, worden er verschillende maatregelen getroffen op nationaal en internationaal niveau.
  • Als KLG Europe houden we dagelijks de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Hierbij staat de veiligheid van onze medewerkers voorop. 
  • Om het risico van mogelijke verspreiding tot het minimale te verkleinen, werkt het grootste gedeelte van onze medewerkers vanuit huis. Het KLG CCT (Corona Crisis Team) heeft enkele richtlijnen en protocollen geïmplementeerd. 

De richtlijnen worden beschreven in onderstaande pdf bestanden:

 

Herzien: 19 april 2021

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners