KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Stage lopen bij het beste leerbedrijf en werken bij de Aantrekkelijkste Werkgever?

13 september 2022

KLG Europe heeft het afgelopen jaar met veel trots beide titels in ontvangst mogen nemen!

Het Beste leerbedrijf

Wat wil jij in de toekomst? KLG heeft stageplaatsen op verschillende afdelingen en voor diverse opleidingen van alle opleidingsniveaus. Ieder jaar stomen we een grote groep jongeren klaar voor de toekomst en maken we veel jongeren enthousiast voor een baan in de logistiek. Binnen KLG staan zeer ervaren en kundige collega’s voor je klaar om je te begeleiden. We verbreden je kennis en kunde en vanaf dag één zien we je als volwaardige college. We geven je de verantwoordelijkheid en het vertrouwen. Logistiek zit in ons bloed. Dus het opleiden en begeleiden van jongeren doen wij met veel plezier. Én met succes! In april dit jaar zijn we namelijk uitgeroepen tot het Beste Leerbedrijf van Nederland van de sector Transport, Logistiek, Maritiem en Mobiliteit.

Ontdek jouw mogelijkheden bij het beste leerbedrijf. Verdiep je snel verder in de stagemogelijkheden die we je bieden of de startersbanen voor een vliegende start van jouw carrière.

Maak jij de switch naar de logistiek?

Het imago van de logistiek kan wel wat opgepoetst worden want het is meer dan het bestaande beeld van enkel vrachtwagens en grote warehouses. De logistieke sector is dynamisch en omvat het hele proces vanaf het moment dat de goederen worden geladen en worden gelost op de eindbestemming.  De goederen worden na productie vervoerd over de hele wereld per vliegtuig, schip, trein, weg of een combinatie van verschillende modaliteiten. Logistiek gaat over voorraadbeheer, douaneafhandeling, informatie stromen en binnen deze internationale dynamische wereld ben jij de spil in het web! Jij maakt het verschil in de dienstverlening naar de klant en bent onderdeel van één van de topsectoren. Wat wordt jouw rol? Ben je verantwoordelijk voor IT, planning, administratie, verduurzaming, warehousing, innovatie, HR, marketing, douane, customer service, business development, sales?

Bij KLG kun jij alles worden! Van Quality engineer, internationaal chauffeur, medewerker key accounts, salesmanager, planner, expediteur, heftruckchauffeur, teamleider planning, chauffeursbegeleider, data analyst en nog veel meer. Maar nog mooier, we bieden op de lange termijn ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeikansen. In de logistiek zijn de mogelijkheden grenzeloos.

Ook zonder achtergrond opleiding in de logistiek kun jij de switch maken. Wij zijn geïnteresseerd in de persoon en in jouw kwaliteiten. Jouw capaciteiten en competenties die jouw DNA maken. Sluit jouw DNA aan op dat van ons? Beschik jij over wat nodig is voor werken in de logistiek? Dan investeren wij graag in je, dit door je op te leiden. We zullen je vol enthousiasme onze kennis en kunde met je delen.

De Aantrekkelijkste Werkgever

Veel collega’s zijn al jaren werkzaam bij KLG Europe. De aantrekkingskracht van het wereldwijde werkgebied en toch onderdeel zijn van een hecht en leuk team wordt door veel collega’s als zeer positief ervaren. We sporen onze medewerkers steeds aan om hun grenzen te verleggen, te leren van elkaar en met elkaar en te ontwikkelen. We zijn een bedrijf met familiewaarden en het “ons-gevoel”, maar we bieden je wel de wereld. Dat deze manier van werkgeverschap gewaardeerd wordt blijkt wel uit de titel die we in mei binnen wisten te slepen; De Aantrekkelijkste Werkgever!

De KLG-er staat bij ons centraal. We bieden onze klanten “volledige logistiek ontzorging”, maar dit kunnen we niet alleen. Het team achter KLG zorgt iedere dag voor deze unieke beleving bij de klant. Dit doen we samen door ergens voor te staan en er samen volledig voor te gaan.

Wil jij onderdeel worden van ons team? Bekijk dan snel de actuele vacatures binnen alle vakgebieden en al onze vestigingen via de vacature pagina.

www.werkenbijklg.com | sollicitaties@klgeurope.com | +31 (0)77 324 50 00

 

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners