KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

KLG Europe: wederom De Aantrekkelijkste Werkgever!

18 april 2023

Hoe wij de logistieke wereld veroveren met onze charme? Dit is ons verhaal; “Wij zijn KLG Europe, een logistieke dienstverlener met meerdere vestigingen in Europa. We verzorgen voor onze klanten transport, internationale distributie en opslag. Wij zijn het verlengstuk van onze klanten. De logistieke partner voor de toekomst. Samen met onze klanten kijken we naar alle logistieke processen en komen we samen tot betere, snellere en goedkopere oplossingen welke vaker ook duurzamer zijn voor mens en milieu. Dit doen we samen met een team van logistiekelingen en we hebben passie voor ons vak. Passie voor logistiek! Daarom zijn we al jaren de trouwe partner van vele klanten en investeren wij in lange termijn. Langdurige relaties met onze klanten en partners. Maar zeer zeker ook met onze medewerkers, zij maken en zij zijn KLG Europe. Samen met onze klanten, partners en medewerkers komen we dagelijks tot grenzeloze logistieke oplossingen.”

En… wij zijn voor de tweede keer op rij uitgeroepen als de winnaar van de verkiezing De Aantrekkelijkste Werkgever! Een prestatie waar we trots op zijn! Deze titel hebben we nu voor de derde keer weten te bemachtigen, iets wat we erg koesteren. Een titel welke we ook dit jaar weer met trots en eer zullen dragen. 

 

Maar wat maakt ons zo aantrekkelijk voor onze werknemers en voor onze klanten? We bieden goede arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar welk bedrijf doet dat niet?

Maar bij ons heerst er een prettige werksfeer, waarbij we elkaar respecteren, ondersteunen en waarderen. En zijn er bij ons volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie maar ook in de breedte binnen je eigen functie. Of zelfs het verlengde daarvan. Wij investeren in opleidingen, trainingen en coaching voor onze KLG-ers. Daarnaast  zijn wij een innovatief en duurzaam bedrijf, dat voortdurend op zoek is naar nieuwe manieren om de  processen te verbeteren en onze impact op het milieu te verminderen. Hierdoor zijn we vandaag bezig met onze impact op morgen. Wij maken gebruik van moderne technologieën, zoals kunstmatige intelligentie, blockchain en state-of-the-art voertuigen. Elementen die samen bijdragen aan een aantrekkelijke werkomgeving. En voor onze klanten een vooruitstrevend bedrijf wat ondernemend is, leert maar ook streeft naar een hoger niveau.  

Zo hebben wij meer dan 1000 klanten uit verschillende sectoren. Sectoren zoals; retail, e-commerce, medisch en automotive. Onze vloot bestaat uit meer dan 250 vrachtwagens en we hebben een opslag capaciteit van 65.000 vierkante meter. Daarnaast hebben wij diverse awards gewonnen voor onze kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid.

Graag laten we onze medewerkers aan het woord, ze vertellen hun eigen verhaal. Zo hebben we verhalen van studenten en starters. Maar ook  van mediors en ervaren medewerkers. Maak kennis met hen en lees hun verhalen.

Mark Bremen – Supply Chain Development: “Het gevoel en de sfeer die hier in het bedrijf hangen, charmeerden mij direct. De persoonlijke aanpak, het ons-kent-onsgevoel en het feit dat iedereen elkaar bij de voornaam kent, is overal merkbaar.”

Ron Koudijs – IT: “KLG Europe is echt een bedrijf waar je je thuis voelt en onderdeel bent van het team, familiair is het juiste woord. Het is nog niet gigantisch groot, maar wel snelgroeiend.”

Maar wist je dat wij ooit begonnen zijn als een klein familiebedrijf in 1918? Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationale speler met meer dan 1000 medewerkers en een omzet van meer dan 200 miljoen euro per jaar. We zijn een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van vele bedrijven waarvan jij als consument producten koopt.

Dus ,ben jij ook op zoek naar een baan waar je elke dag met plezier naartoe gaat? Waar je je talenten kunt benutten en je ambities kunt waarmaken? Waar je deel uitmaakt van een hecht team dat samenwerkt aan een gemeenschappelijk doel? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ga snel naar onze werken bij KLG website en solliciteer naar één van onze vacatures!

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners