KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Wij nemen deel aan de Transport & Logistics beurs in München

26 april 2023

Wij nemen deel aan de Transport & Logistics beurs in München 2023. Dit is dé internationale vakbeurs voor logistiek, mobiliteit, IT en supply chain management.

De beurs vindt plaats van 9 tot 12 mei 2023 in het beurscentrum Messe München. Deze beurs is één van de belangrijkste industrieplatformen voor logistiek en transport.  Meer dan 2000 exposanten uit meer dan 60 landen presenteren hun innovaties en diensten aan meer dan 60.000 bezoekers uit meer dan 120 landen. Nog geen ticket? Kaarten voor deze beurs zijn via de beursorganisatie verkrijgbaar, klik hier.

 

 

Bezoek ons! TLM 2023 A4.207 / Stand 306

We staan op een gedeelde stand; “LIMBURG LOGISTICS”

We zullen onze stand hebben in hal A4.207 / Stand 306, waar we onze expertise en ervaring zullen delen met potentiële klanten, partners en leveranciers. Maar we zullen ook onze relaties ontmoeten en begroeten tijdens deze internationale netwerk hub. Wij creëren “REMARKABLE Logistics Solutions”.

Als onderdeel van de regio

Als regio Limburg in Nederland, zijn we ons ten volle bewust van de uitdagingen om de wereld draaiende te houden. We zetten ons gezamenlijk in voor het samenbrengen van zorgvuldige oplossingen een doordachte weg vooruit te creëren. Als regio onderscheiden we en zijn we er trots op dat we onze positieve impact meten via onze doelstellingen van circulariteit, robotica, duurzaamheid, big data en menselijk kapitaal. Ze kunnen we ervoor zorgen dat we met grote efficiëntie en snelheid leveren en duurzame beslissingen kunnen nemen.

Door teamwork, innovatie en het trouw blijven aan onze doelen streven we ernaar om voorop te blijven lopen, waar onze maatschappij, partners en klanten de vruchten van plukken. De ligging van onze regio is in het centrum van Europa. En het speelt een belangrijke rol bij het bedienen van onze 244 miljoen consumenten binnen een straal van 1000 km. Zo bieden we als strategische regio een overvloed aan van logistieke oplossingen en bieden we als KLG Europe logistieke services aan zoals multimodaliteit van wegen, waterwegen en oplossingen via het spoor. Wij realiseren samen met onze partners en concullega’s de toekomst van de logistiek.

Let’s move forward!

Bekijk hier de website van de Transport & Logistics beurs in München.

Download hier de brochure!

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners