KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Simplify

22 september 2020

KLG Europe heeft  een nieuwe innovatieve dienst gelanceerd voor de e-fulfilmentmarkt in Roemenië; ‘Simplify’.

Dat mensen in de toekomst meer en meer online zouden gaan bestellen is al jarenlang de verwachting.  E-commerce groeit nog eens extra hard door het coronavirus en webshops hebben het drukker dan ooit. De wereld van e-commerce is blijvend veranderd en de eisen die men stelt aan online winkels worden steeds hoger, waardoor ‘innovatie’ het sleutelwoord is voor de online bedrijven.

KLG Roemenië heeft daarom ‘Simplify’ gelanceerd – een dienst die online bedrijven de mogelijkheid biedt om hun logistieke en transportprocessen onder te brengen bij één leverancier. Zo wordt door KLG het transport, de opslag, productverpakking, retourlogistiek, maar ook flexibiliteit door bestaande koeriersdiensten te integreren en te optimaliseren verzorgt.

De interne processen van een online winkel worden zo makkelijker, het zorgt voor transparantie, operationele optimalisatie, lagere kosten en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. Ondernemers kunnen zich zo toeleggen op het vergroten van de winstgevenheid en de klanttevredenheid, KLG neemt het volledige logistieke stuk voor rekening.

Simplify-klanten gebruiken de efficiëntie en de andere voordelen van het transportnetwerk van KLG Europe: weg(nationaal en internationaal), lucht, zee of spoor. Afhankelijk van de dagelijkse voorraden en volumes krijgt elk bedrijf zijn eigen ruimte in één van onze ultramoderne warehouses. Wanneer bestellingen in online winkels worden ontvangen, neemt Simplify automatisch de bestelling over en begint onmiddellijk met de voorbereiding. Zo wordt het proces van het kiezen en verpakken van de producten, maar ook de etikettering en de voorbereiding voor levering allemaal uitgevoerd door Simplify, die vervolgens de order(s) aan de eindklant levert.

Simplify biedt klanten gedetailleerde informatie over de bezorging van de zendingen tijdens de lastmile aan de eindconsument via het platform Innoship. Daardoor is het voor winkeliers eenvoudig en handig om efficiënt te verzenden terwijl de kosten laag blijven. Er is een gestroomlijnde integratie met 98% van de koeriers op de markt en is er een volledig geautomatiseerde toewijzing van koeriers op basis van voorkeursregels en filters. Daarnaast zijn er meer dan 25 leveringsopties, een dashboard voor ordertracering en retourmonitoring.

Onder het motto; “Jij wilt het simpel. Zij willen het nu. En wij hebben de oplossing.” lanceerde KLG Roemenië vol trots ‘Simplify’. Het concept zal de komende tijd verder uitgebreid worden door nog meer functies aan het platform toe te voegen, zoals klantenservice, online marketing en financiering. Binnen 5 jaar streeft KLG ernaar om marktleider te worden op de e-fulfilment markt in Roemenië en binnen 3 jaar moet Simplify een aandeel van 25% van de totale omzet brengen.

‘Simplify’ uw e-commerce! Hoe?

simplify.ro/en

 

 

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners