KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Roemenië is voor KLG Europe een tweede thuismarkt

22 augustus 2016

KLG Europe Romania S.R.L. is sinds 2004 aanwezig in Roemenië en vandaag de dag is Roemenië voor KLG Europe een tweede thuismarkt.

Mikkend op de snelle groei van Roemenië startte KLG Europe in 2004 met een binnenlands distributie netwerk en hebben ze dit uitgebreid met dagelijkse internationale vertrekken door geheel Europa.

In Boekarest beschikt KLG Europe over 47.000 m² warehouseruimte volgens TAPA A normen. Daarnaast beschikken de overige 6 vestigingen in Cluj Napoca, Constanta, Brasov, Timisaora, Bacau, Craiova en Sibiu over een aantal kleinere magazijnen en crossdocks.

Met het uitgebreide nationale distributie netwerk is KLG Europe in Roemenië altijd dichtbij. Zendingen worden binnen 24uur door geheel Roemenië geleverd. Door het Europese distributie verzorgt KLG Europe Roemenië het transport door geheel Europa. Met dagelijkse vertrekken en korte looptijden wordt een breed scala aan zendingen zoals groupage, LTL, FTL, express zendingen, normale en gevaarlijke goederen door geheel Europa gedistribueerd. 

De warehouses zijn ook in Roemenië ingericht volgens de nieuwste technologieën en laatste standaarden. In de warehouses worden een breed scala aan VAL/VAS activiteiten uitgevoerd zoals assembleren, verpakken, herpakken, labelen, etiketteren, kwaliteitscontroles etc.

Met eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens en een netwerk van partners over de hele wereld regelt KLG Europe de zee,- en luchtvracht waar ook ter wereld. Ook voor het verzorgen van douane-faciliteiten is de klant bij KLG aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners