KLG CorporateKLG Corporate
menu

Roemenië is voor KLG Europe een tweede thuismarkt

KLG Europe Romania S.R.L. is sinds 2004 aanwezig in Roemenië en vandaag de dag is Roemenië voor KLG Europe een tweede thuismarkt.

Mikkend op de snelle groei van Roemenië startte KLG Europe in 2004 met een binnenlands distributie netwerk en hebben ze dit uitgebreid met dagelijkse internationale vertrekken door geheel Europa.

In Boekarest beschikt KLG Europe over 47.000 m² warehouseruimte volgens TAPA A normen. Daarnaast beschikken de overige 6 vestigingen in Cluj Napoca, Constanta, Brasov, Timisaora, Bacau, Craiova en Sibiu over een aantal kleinere magazijnen en crossdocks.

Met het uitgebreide nationale distributie netwerk is KLG Europe in Roemenië altijd dichtbij. Zendingen worden binnen 24uur door geheel Roemenië geleverd. Door het Europese distributie verzorgt KLG Europe Roemenië het transport door geheel Europa. Met dagelijkse vertrekken en korte looptijden wordt een breed scala aan zendingen zoals groupage, LTL, FTL, express zendingen, normale en gevaarlijke goederen door geheel Europa gedistribueerd. 

De warehouses zijn ook in Roemenië ingericht volgens de nieuwste technologieën en laatste standaarden. In de warehouses worden een breed scala aan VAL/VAS activiteiten uitgevoerd zoals assembleren, verpakken, herpakken, labelen, etiketteren, kwaliteitscontroles etc.

Met eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens en een netwerk van partners over de hele wereld regelt KLG Europe de zee,- en luchtvracht waar ook ter wereld. Ook voor het verzorgen van douane-faciliteiten is de klant bij KLG aan het juiste adres.

Roemenië is voor KLG Europe een tweede thuismarkt

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website