KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Logistiek proces en warehousing kan efficiënter.

22 april 2016

KLG Europe beheert alle logistieke behoeften van haar klanten.

Voor zowel tijdelijke als permanente opslag heeft KLG Europe 148.000 m2 opslagcapaciteit beschikbaar in 4 verschillende landen. 60.000 vierkante meter is te vinden in de logistieke hotspot Venlo.

Naast voorraad beheer- zowel bonded als non – bonded en orderpicking, kan KLG Europe diverse VAL – activiteiten aanbieden zoals: assemblage, labeling, ompakken, testen, kwaliteit checks, sorteren etc.

Het logistieke proces is continu in beweging en onderhevig aan de veranderende vraag in de markt. KLG Europe speelt in op de nieuwste ontwikkelingen en verwachtingen en biedt klant specifieke oplossingen.

De moderne warehouses in Nederland, Roemenië, Verenigd Koninkrijk en China zijn ingericht volgens de laatste standaarden en nieuwste technologieën. De nieuwste technologische ontwikkelingen maken het mogelijk dat alle bewegingen naar, van en in het warehouse worden geregistreerd in het Warehouse Management Systeem en dat deze door de klant op elk gewenst moment in te zien zijn.

KLG hecht veel waarde aan veiligheid en kwaliteit in haar warehouses. Er wordt in de vestigingen gewerkt met veiligheidsstandaards gebaseerd op TAPA-A (Technology Asset Protection Association).  

Met jarenlange ervaring en een gemotiveerd team biedt KLG voor het volledige logistieke pakket van haar klanten de passende oplossing. Van internationaal transport tot warehousing en douaneafhandeling.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners