KLG CorporateKLG Corporate
menu

Logistiek proces en warehousing kan efficiënter.

KLG Europe beheert alle logistieke behoeften van haar klanten.

Voor zowel tijdelijke als permanente opslag heeft KLG Europe 148.000 m2 opslagcapaciteit beschikbaar in 4 verschillende landen. 60.000 vierkante meter is te vinden in de logistieke hotspot Venlo.

Naast voorraad beheer- zowel bonded als non – bonded en orderpicking, kan KLG Europe diverse VAL – activiteiten aanbieden zoals: assemblage, labeling, ompakken, testen, kwaliteit checks, sorteren etc.

Het logistieke proces is continu in beweging en onderhevig aan de veranderende vraag in de markt. KLG Europe speelt in op de nieuwste ontwikkelingen en verwachtingen en biedt klant specifieke oplossingen.

De moderne warehouses in Nederland, Roemenië, Verenigd Koninkrijk en China zijn ingericht volgens de laatste standaarden en nieuwste technologieën. De nieuwste technologische ontwikkelingen maken het mogelijk dat alle bewegingen naar, van en in het warehouse worden geregistreerd in het Warehouse Management Systeem en dat deze door de klant op elk gewenst moment in te zien zijn.

KLG hecht veel waarde aan veiligheid en kwaliteit in haar warehouses. Er wordt in de vestigingen gewerkt met veiligheidsstandaards gebaseerd op TAPA-A (Technology Asset Protection Association).  

Met jarenlange ervaring en een gemotiveerd team biedt KLG voor het volledige logistieke pakket van haar klanten de passende oplossing. Van internationaal transport tot warehousing en douaneafhandeling.

Logistiek proces en warehousing kan efficiënter.

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website