KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

KLG Europe en Heuschen & Schrouff organiseren truck-run

25 maart 2016

In samenwerking met Roda JC organiseren KLG Europe en Heuschen &  Schrouff Oriental Food een truck-run op zaterdag 9 april. KLG Europe is als hoofdsponsor de initiatiefnemer van dit uniek evenement. Heuschen &  Schrouff Oriental Food, het bedrijf opgericht door Frits Schrouff, de kersverse eigenaar van Roda JC, is eveneens betrokken bij de organisatie van de truck-run.

Op deze dag worden 50 kinderen met een beperking van vijf verschillende scholen uit de regio Kerkrade in het zonnetje gezet. Een run van 50 KLG Europe en Heuschen &  Schrouff Oriental Food vrachtwagens, zal met deze kleine Roda fans een tour maken door het Limburgse Heuvelland. De stoet zal rond 13.00 uur vertrekken vanaf het Parkstad Limburg stadion.

Kees en Ad Kuijken, eigenaren van KLG Europe; "het initiatief ontstond omdat we als hoofdsponsor graag iets wilden doen voor de Roda fans. KLG Europe participeerde al eerder aan truck-runs en we merkten dat we de kinderen ontzettend blij maakten. Ook de jonge Roda JC-fans verdienen een dag als deze! Ook Heuschen &  Schrouff Oriental Food bleek erg enthousiast over dit initiatief en sloot direct aan in de organisatie. In samenwerking met Roda JC, gemeenten, politie, Euromotards, EHBO en vijftig vrijwillige KLG Europe en Heuschen &  Schrouff Oriental Food vrachtwagenchauffeurs gaan we er een mooie dag van maken en hopen we op enthousiaste toeschouwers langs de route.”

De route start op zaterdag 9 april bij het Parkstad Limburg stadion om 13.00 uur en zal via o.a. Gulpen, Margraten en Valkenburg rond 14.30 uur terug keren bij het Parkstad Limburg stadion. De volledige route is te zien onderaan deze pagina of door hier te klikken.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners