KLG CorporateKLG Corporate
menu

KLG Europe en Heuschen & Schrouff organiseren truck-run

In samenwerking met Roda JC organiseren KLG Europe en Heuschen &  Schrouff Oriental Food een truck-run op zaterdag 9 april. KLG Europe is als hoofdsponsor de initiatiefnemer van dit uniek evenement. Heuschen &  Schrouff Oriental Food, het bedrijf opgericht door Frits Schrouff, de kersverse eigenaar van Roda JC, is eveneens betrokken bij de organisatie van de truck-run.

Op deze dag worden 50 kinderen met een beperking van vijf verschillende scholen uit de regio Kerkrade in het zonnetje gezet. Een run van 50 KLG Europe en Heuschen &  Schrouff Oriental Food vrachtwagens, zal met deze kleine Roda fans een tour maken door het Limburgse Heuvelland. De stoet zal rond 13.00 uur vertrekken vanaf het Parkstad Limburg stadion.

Kees en Ad Kuijken, eigenaren van KLG Europe; "het initiatief ontstond omdat we als hoofdsponsor graag iets wilden doen voor de Roda fans. KLG Europe participeerde al eerder aan truck-runs en we merkten dat we de kinderen ontzettend blij maakten. Ook de jonge Roda JC-fans verdienen een dag als deze! Ook Heuschen &  Schrouff Oriental Food bleek erg enthousiast over dit initiatief en sloot direct aan in de organisatie. In samenwerking met Roda JC, gemeenten, politie, Euromotards, EHBO en vijftig vrijwillige KLG Europe en Heuschen &  Schrouff Oriental Food vrachtwagenchauffeurs gaan we er een mooie dag van maken en hopen we op enthousiaste toeschouwers langs de route.”

De route start op zaterdag 9 april bij het Parkstad Limburg stadion om 13.00 uur en zal via o.a. Gulpen, Margraten en Valkenburg rond 14.30 uur terug keren bij het Parkstad Limburg stadion. De volledige route is te zien onderaan deze pagina of door hier te klikken.

KLG Europe en Heuschen & Schrouff organiseren truck-run

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website