KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

KLG Europe & Win Connect ontwikkelen Track & Trace app, genaamd KLG Mobile

15 november 2016

Win Connect uit Thailand, een zuster organisatie van WCA, en KLG Europe ontwikkelen samen KLG Mobile, een on demand Track & Trace app.

De eerste versie van deze app biedt een multifunctioneel Track & Trace systeem voor lucht- en zeevrachtzendingen. Daarnaast biedt KLG Mobile verscheidende schema’s van lucht- en zeevrachtschema’s voor haar klanten.

KLG Europe geeft aan dat in een latere versie het mogelijk is om zendingsgegevens te uploaden, zodat ze makkelijk voor de klant te volgen zijn, on demand en dus 24/7. Binnenkort is het mogelijk om vanuit de app gegevens door te sturen per mail, Whatsapp en Wechat.

De klanten van de vestigingen van KLG Europe in China, Nederland en Roemenië kunnen deze Track & Trace app gratis downloaden in de appstore, voor zowel Apple als voor Android.

Reeds 35 klanten van KLG Europe gebruiken deze on demand app om hun zendingen nauw te kunnen volgen.

KLG Mobile

Over KLG Europe

De Nederlandse KLG Europe Group is opgericht in 1918 en werkt internationaal via logistieke centra in Nederland, Groot-Brittannië, China en Roemenië. KLG Europe biedt logistieke oplossingen, binnen- en buitenlands wegtransport en lucht- en zeevracht. In 2015 was de omzet van de groep internationaal 145 miljoen euro. 

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners