KLG CorporateKLG Corporate
menu

KLG Europe & Win Connect ontwikkelen Track & Trace app, genaamd KLG Mobile

Win Connect uit Thailand, een zuster organisatie van WCA, en KLG Europe ontwikkelen samen KLG Mobile, een on demand Track & Trace app.

De eerste versie van deze app biedt een multifunctioneel Track & Trace systeem voor lucht- en zeevrachtzendingen. Daarnaast biedt KLG Mobile verscheidende schema’s van lucht- en zeevrachtschema’s voor haar klanten.

KLG Europe geeft aan dat in een latere versie het mogelijk is om zendingsgegevens te uploaden, zodat ze makkelijk voor de klant te volgen zijn, on demand en dus 24/7. Binnenkort is het mogelijk om vanuit de app gegevens door te sturen per mail, Whatsapp en Wechat.

De klanten van de vestigingen van KLG Europe in China, Nederland en Roemenië kunnen deze Track & Trace app gratis downloaden in de appstore, voor zowel Apple als voor Android.

Reeds 35 klanten van KLG Europe gebruiken deze on demand app om hun zendingen nauw te kunnen volgen.

KLG Mobile

Over KLG Europe

De Nederlandse KLG Europe Group is opgericht in 1918 en werkt internationaal via logistieke centra in Nederland, Groot-Brittannië, China en Roemenië. KLG Europe biedt logistieke oplossingen, binnen- en buitenlands wegtransport en lucht- en zeevracht. In 2015 was de omzet van de groep internationaal 145 miljoen euro. 

KLG Europe & Win Connect ontwikkelen Track & Trace app, genaamd KLG Mobile

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website