KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

KLG Europe opent 8e vestiging in Roemenië

22 juni 2016

KLG Europe Logistics Romania, welke dit jaar haar 10-jarige bestaan in Roemenië viert, breidt opnieuw uit. Deze keer door het openen van een vestiging in Sibiu, een geplande uitbreiding van de vestiging in Cluj en wederom een forse uitbreiding van het hoofdkantoor in Boekarest.

KLG Europe is in Roemenië, na hier 10 jaar geleden de eerste zaken gedaan te hebben, een begrip geworden in de Roemeense logistieke wereld. Een continue groei in omzet en stijging van aantal klanten en aantal zendingen zorgt ervoor dat KLG Europe de dienstverlening voor transport in Roemenië opnieuw uitbreidt.

Deze week wordt de 8e vestiging van KLG Europe in Sibiu, Roemenië in gebruik genomen. Deze vestiging, centraal gelegen in het centrum van Roemenië zal samen met de uitbreiding van de vestiging in Cluj, welke later dit jaar gepland staat, de groei ondervangen.

Buiten de uitbreiding in Sibiu wordt ook de vestiging in Boekarest na een uitbreiding van 10.000 m2, 2 jaar geleden, opnieuw uitgebreid.  Een investering van 5,6 miljoen Euro verhoogde toen de totale opslag en cross-dock capaciteit met 20% naar 50.000m2. De productie steeg met 30% en de uitbreiding zorgde voor 15% meer werkgelegenheid. Nu is opnieuw begonnen aan de uitbreiding van nog eens 10.000m2 welke in september van dit jaar klaar zal zijn.

Dragos Geletu, managing director KLG Europe Logistics Roemenië; “We zien een continue groei in omzet, aantal klanten en volume de laatste jaren. Na de oplevering van de uitbreiding in Boekarest zullen wij de volledige 10.000m2 meteen in gebruik gaan nemen voor Flanco; de grootste retailer van Roemenië op het gebied van huishoudelijke apparatuur en IT. Hierdoor is het mogelijk dat deze 10.000 m2 op korte termijn niet de enige uitbreiding in Boekarest zal zijn.

Over KLG Europe
De Nederlandse KLG Europe Group is opgericht in 1918 en werkt internationaal via logistieke centra in Nederland, Groot-Brittannië, China en Roemenië. KLG Europe biedt logistieke oplossingen, binnen- en buitenlands wegtransport en lucht- en zeevracht. In 2015 was de omzet van de groep internationaal 145 miljoen euro.

Voor meer informatie:

Sandy Bakay
marketing@venlo.klgeurope.com
T: +31 77 324 5064

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners