KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

KLG Europe Logistics Roemenië investeert 5,6 miljoen Euro

28 april 2014

KLG Europe Logistics Roemenië investeert 5,6 miljoen Euro in de verdere ontwikkeling van haar vestiging in Boekarest.

KLG Europe Logistics Roemenië breidt haar totale opslag capaciteit uit door de bouw van een nieuw cross-dock centre. Deze uitbreiding en investering van 5,6 miljoen zal de totale opslag en cross-dock capaciteit met 20% verhogen naar 50.000 m².

Minister Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) en de Roemeense staatsecretaris Matache (Transport) gaven afgelopen week, tijdens de handelsmissie, het startsein van de bouw welke in het laatste kwartaal van dit jaar klaar zal zijn. Minister Ploumen noemt, terugkijkend op haar handelsmissie in Roemenië, KLG Europe het bewijs dat zakendoen in Roemenië interessant kan zijn.

“De resultaten, de groei in frequentie van vertrekken binnen zowel het nationaal als internationaal transport, onze nieuwe klanten en hun midden en lange termijnplannen hebben ons er van overtuigd dat de beslissing om uit te breiden de juiste is”, aldus Dragos Geletu, managing director van KLG Europe Logistics Roemenië.

Dit jaar vertrouwt KLG Europe Logistics Roemenië opnieuw op een omzetgroei, nadat in 2013 een omzet van bijna 21 miljoen (een omzetgroei van 11%), gerealiseerd werd. Volgens het management waren de nieuwe klanten, de uitbreiding van opslagcapaciteit, de value added services en de complexiteit van logistieke oplossingen voor de klanten de reden van deze groei.

“Geografisch gezien heeft Roemenië het potentieel om een van de meest belangrijke logistieke hubs in de Europese Unie te worden, voornamelijk door de twee waterwegen voor zeevracht naar en vanaf Europa, de zwarte zee en de Danube. Betreffende personeelszaken is Roemenië een verrassing gebleken als we spreken over professionaliteit en kwaliteit van personeel. Na zes jaar actief te zijn in Roemenië blijven we onze aanwezigheid op deze markt vergroten en versterken omdat we geloven dat het belang van dit land binnen de Europese Unie zal blijven groeien”, aldus Kees Kuijken, CEO KLG Europe.

Over KLG Europe
KLG Europe is een familiebedrijf, opgericht in 1918 met vestigingen in Nederland (3), Engeland (1), Roemenië (7) en China (1).

KLG Europe biedt een compleet pakket aan logistieke diensten en maakt een forse groei door. Inmiddels telt KLG Europe een 750-tal medewerkers en onderscheidt het bedrijf zich door een flexibele, proactieve en vooral ook persoonlijke benadering naar de klanten toe. Ook voor de komende jaren verwacht het bedrijf een verdere groei en blijft het streven naar een versterking van haar positie in de markt.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Meer nieuws

Sociale Innovatie bij KLG Europe

28 juli 2020

Sociale Innovatie bij KLG Europe Case Study KLG Europe - JOI Over KLG Europe KLG Eur...

Lees dit bericht

Ambitie binnen informele sfeer

14 april 2017

Als wereldwijde logistieke dienstverlener staat KLG Europe bekend in de markt als een t...

Lees dit bericht

Best Managed Company 2019

24 mei 2019

Het Deloitte Best Managed Companies awards- programma is ontwikkeld om bedrijven te erk...

Lees dit bericht

Partners & netwerken

Meer over onze partners