KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

KLG Europe ook in het seizoen 2016-2017 hoofdsponsor van Roda JC Kerkrade

08 juli 2016

KLG Europe zal ook komend seizoen de prominente plek op de voorkant van het Roda JC shirt innemen. 

KLG Europe en Roda JC hebben de overeenkomst van het hoofdsponsorschap namelijk met één seizoen verlengd. Hiermee is de logistieke dienstverlener voor het tweede opeenvolgende jaar hoofdsponsor van de club.

Nick Janssen, Commercieel Directeur Roda JC: “Vanzelfsprekend zijn wij er enorm trots op dat KLG Europe ook het komend seizoen hoofdsponsor van onze club blijft. KLG Europe is een enorme betrouwbare partner met hart voor onze club. Wij zijn ervan overtuigd dat we ook het komende seizoen -via de platformen van Roda JC- de doelstellingen van KLG Europe kunnen verwezenlijken door via full exposure hun naamsbekendheid verder te vergroten. ”

Kees Kuijken, CEO KLG Europe: “Toen we vorig jaar hoofdsponsor werden kenden Roda JC en KLG Europe elkaar nauwelijks, maar het klikte meteen heel goed. Er zijn veel raakvlakken tussen de club en ons als onderneming, zoals de passie die we beide hebben voor hetgeen wat we dagelijks doen. Dat is mooi om te zien en we zijn er dan ook trots op, ons ook komend seizoen als hoofdsponsor aan Roda JC te binden. Wij kijken uit naar een mooi voetbalseizoen.”

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners