KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

KLG Europe hoofdsponsor Roda JC Kerkrade

10 september 2015

Roda JC Kerkrade en KLG Europe hebben een overeenkomst gesloten voor hoofdsponsoring. Onder de naam ‘KLG’ zal het bedrijf dit seizoen een prominente plaats innemen op de voorkant van het Roda JC Kerkrade shirt.

De contractduur betreft in eerste instantie een periode van één seizoen waarna de samenwerking geëvalueerd zal worden.

Kees Kuijken, directie KLG: “Na de eerste twee wedstrijden zijn we erg tevreden over de herkenbaarheid en naamsbekendheid die we door de rug –en broeksponsoring reeds hebben ontvangen. De herkenbaarheid van onze merknaam heeft echt al een vogelvlucht genomen. In dat kader hebben we dan ook snel besloten om op full exposure in te zetten. Nu de positie aan de voorkant beschikbaar is, is dat een kans die we als KLG Europe moeten aangrijpen.

We willen samen met Roda JC een team vormen en hebben net als het elftal van Roda JC een doel voor ogen: scoren! Door de samenwerking met Roda JC, willen wij onze naamsbekendheid vergroten en hopen wij onze klantenportfolio nog verder uit te kunnen breiden. KLG Europe wil als een proactieve partner zorgen voor een perfecte dienstverlening naar haar klanten toe of dat nu over de weg, per spoor, door de lucht of over de zee is. Iedere tevreden klant voelt voor ons als een beslissend doelpunt. En daar krijgen wij – net als Roda JC – nooit genoeg van.”

Nick Janssen, commercieel manager Roda JC: “Uiteraard zijn we enorm blij dat we KLG Europe als hoofdsponsor aan Roda JC hebben weten te binden. Een partij waar we enorm trots op zijn. Aangezien KLG Europe nu ook op de voorkant van het shirt staat, zijn we ervan overtuigd dat het realiseren van de doelstellingen naams- en merkbekendheid via het platform van Roda JC nog beter verwezenlijkt kunnen worden.”

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners