KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

KLG Europe breidt netwerk uit met 24-uurs leveringen

23 april 2014

KLG Europe breidt netwerk uit met 24-uurs leveringen van groupage zendingen naar diverse Europese bestemmingen.

24plus logistics network; het van oorsprong Duitse distributienetwerk waar KLG Europe in 2000 als eerste internationale partner en aandeelhouder toe trad, breidt haar bestaande diensten uit met “24plus Speedtime International nextDay”.

De nieuwe dienst startte deze maand voor zendingen naar en vanuit Benelux, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Slowakije, Tsjechië en Zwitserland.

De 24uurs levering, welke geheel via het track en trace systeem te volgen is, geldt voor het gehele gebied, ook voor zendingen vanuit bijvoorbeeld Denemarken naar Slovenië. Voor zendingen naar de Baltische Staten geldt dat ze op dezelfde dag van aankomst op de hub in Riga uitgeleverd worden.

KLG Europe welke officieel partner voor 24plus logistics network is in Nederland, Roemenië, Engeland, Ierland is verheugd over de nieuwe service.

“We zijn heel blij dat we dit product nu aanvullend kunnen aanbieden binnen ons bestaande Europese distributienetwerk. De 24 uurs-leveringen kunnen we onze klanten tegen zeer competitieve tarieven aanbieden zonder dat er hoge kosten voor dedicated transport ontstaan”, aldus Kees Kuijken.

Over KLG Europe
KLG Europe is een familiebedrijf, opgericht in 1918 met vestigingen in Nederland (3), Engeland (1), Roemenië (7) en China (1).

KLG Europe biedt een compleet pakket aan logistieke diensten en maakt een forse groei door. Inmiddels telt KLG Europe een 750-tal medewerkers en onderscheidt het bedrijf zich door een flexibele, proactieve en vooral ook persoonlijke benadering naar de klanten toe. Ook voor de komende jaren verwacht het bedrijf een verdere groei en blijft het streven naar een versterking van haar positie in de markt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop van KLG Europe:

sales@venlo.klgeurope.com

Tel. +31 77 324 50 00

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Meer nieuws

Donatieproject - Corona virus

03 februari 2020

   

Lees dit bericht

Rotterdam – Shanghai 40ste verjaardag ‘sister city relationship’

21 juni 2019

In 2019 vierden Rotterdam en Shanghai hun 40ste verjaardag van de ‘sister city&rs...

Lees dit bericht

KLG Europe bouwt aan de toekomst

06 april 2022

Start nieuwbouw Eersel - KLG Europe zet de schop in de grond en start met de nieuwbouw ...

Lees dit bericht

Partners & netwerken

Meer over onze partners