KLG CorporateKLG Corporate
menu

KLG Europe breidt netwerk uit met 24-uurs leveringen

KLG Europe breidt netwerk uit met 24-uurs leveringen van groupage zendingen naar diverse Europese bestemmingen.

24plus logistics network; het van oorsprong Duitse distributienetwerk waar KLG Europe in 2000 als eerste internationale partner en aandeelhouder toe trad, breidt haar bestaande diensten uit met “24plus Speedtime International nextDay”.

De nieuwe dienst startte deze maand voor zendingen naar en vanuit Benelux, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Slowakije, Tsjechië en Zwitserland.

De 24uurs levering, welke geheel via het track en trace systeem te volgen is, geldt voor het gehele gebied, ook voor zendingen vanuit bijvoorbeeld Denemarken naar Slovenië. Voor zendingen naar de Baltische Staten geldt dat ze op dezelfde dag van aankomst op de hub in Riga uitgeleverd worden.

KLG Europe welke officieel partner voor 24plus logistics network is in Nederland, Roemenië, Engeland, Ierland is verheugd over de nieuwe service.

“We zijn heel blij dat we dit product nu aanvullend kunnen aanbieden binnen ons bestaande Europese distributienetwerk. De 24 uurs-leveringen kunnen we onze klanten tegen zeer competitieve tarieven aanbieden zonder dat er hoge kosten voor dedicated transport ontstaan”, aldus Kees Kuijken.

Over KLG Europe
KLG Europe is een familiebedrijf, opgericht in 1918 met vestigingen in Nederland (3), Engeland (1), Roemenië (7) en China (1).

KLG Europe biedt een compleet pakket aan logistieke diensten en maakt een forse groei door. Inmiddels telt KLG Europe een 750-tal medewerkers en onderscheidt het bedrijf zich door een flexibele, proactieve en vooral ook persoonlijke benadering naar de klanten toe. Ook voor de komende jaren verwacht het bedrijf een verdere groei en blijft het streven naar een versterking van haar positie in de markt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop van KLG Europe:

sales@venlo.klgeurope.com

Tel. +31 77 324 50 00

KLG Europe breidt netwerk uit met 24-uurs leveringen

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website