KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

KLG Europe bekroond tot Gold Member-Best Managed Company 2016-2017

22 februari 2017

KLG Europe behoort ook dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte Deloitte afgelopen donderdag 2 februari bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Uit de verschillende BMC-onderzoeken is KLG Europe als een van de Best Managed Companies naar voren gekomen.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het negende achtereenvolgende jaar. KLG Europe werd dit jaar voor de vierde keer geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Deze 4e nominatie zorgt er voor dat KLG Europe zich dit jaar Gold Member mag noemen. Deloitte beoordeelde de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt.

Dhr. Kees Kuijken, CEO KLG Europe: “De kwalificatie bevestigt ons dat we op de goede weg zijn en horen bij een van de best geleide bedrijven van Nederland. Het is mooi om te zien dat we zo uitzonderlijk goed scoren op het thema mens & cultuur. Dat onderstreept visie dat onze medewerkers KLG Europe maken tot wat we zijn. Het komende jaar zal KLG Europe zich onder andere verder ontwikkelen op intermodaal transport door de joint venture: New Silk Way Logistics.” Verder blijven we de ontwikkelingen in de markt sterk in de gaten houden en zullen hierop inspelen.

Over het Best Managed Companies programma
Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners